free download 78 travel guides written by experts

Familia Mitrea ocroteste orfanii Constantei

# Luni, Manuela si Miron Mitrea au adus zambetul pe fata copiiilor abandonati in doua centre de copii daruindu-le imbracaminte, incaltaminte, jucarii, dulciuri si … calorifere electrice
# Copiii au primit astfel caldura necesara sezonului rece, dar si caldura sufleteasca, de care au atata nevoie
Problemele copiilor abandonati de catre familii sau ajunsi orfani, prin diferite intamplari nefericite, sunt departe de a fi rezolvate. Ei sunt de fapt niste copii ca toti ceilalti; au nevoi similare, au aspiratii, ganduri si conceptii de viata si despre lumea in care traim. Chiar daca institutiile statului, cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta, reusesc sa acopere nevoile materiale – in marea lor majoritate – micutii asistati in centrele de plasament duc lipsa dragostei materne, precum si a celei paterne. Daca necesitatile lor zilnice sunt asigurate de cele mai multe ori, nevoia de ocrotire, de dragoste, de afectiune ramane mereu ca o rana deschisa. Si numai niste parinti iubitori, care stiu ce inseamna sa daruiesti neconditionat si total dragostea si afectiunea pot oferi acestor copii caldura de care au atata nevoie. Ca parinti, care au crescut 5 copii Manuela si Miron Mitrea stiu ce nevoi are un copil; si stiu cat de importanta este familia pentru ca un micut sa se dezvolte frumos si armonios, astfel incat sa ajunga un adolescent si, mai apoi, un om matur sincer, deschis si capabil la randul sau sa isi intemeieze o familie. Tocmai din aceste considerente, Manuela si Miron Mitrea vor sa ocroteasca orfanii din Constanta si sa devina parinti adoptivi pentru zeci de copii abandonati sau luati din familii in care singurele  lucruri de care au avut parte au fost violenta, minciuna si lipsurile.

Animata de dorinta de a sprijini acesti copii, luni, la ora 11.00,  familia Mitrea a vizitat Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta Constanta (situat pe strada Alunis, nr. 4), loc in care sunt adapostiti 40 de copii, dupa care a adus zambetul si pe chipurile altor 70 de copii gazduiti la Centrul de Plasament Antonio (situat pe srtada Spiru Haret, nr. 39).

Copiii din cele doua institutii au primit in dar incaltaminte (110 perechi de pantofi sport), imbracaminte, jucarii si dulciuri si au stat de vorba si s-au jucat cu Manuela si cu Miron Mitrea, la fel ca si cu parintii pe care si-i doresc atat de mult.
In plus, la solicitarea conducerii celor doua centre, au fost cumparate calorifere electrice, dar si mese si scaune.

Deputatul  PSD Manuela Mitrea (candidat la Colegiul 8 pentru Camera Deputatilor) va avea grija aceste centre si de cate ori va fi nevoie de ceva, le va oferi copiilor tot sprijinul sau.

Bucuresti, 10.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *