free download 78 travel guides written by experts

FADERE a impartit manusi si fulare de „Mos Nicolae”

Românii din diaspora ajută mereu persoanele nevoiașe din țara

Sub proiectul „Iubesc România”, FADERE, (Federația asociațiilor de români din Europa), a împãrțit de Sfântul Nicolae ajutoare (mãnuși și fulare) copiilor de la școlile I-VIII din orașul Însurãței, județul Brãila.

Copiii au primit cu mare bucurie ajutoarele din diaspora care le-au incalizt nu numai inimile, ci și mâinile.

Ajutoarele au fost strânse în aceastã varã de cãtre FADERE pentru a fi împãrțite în zonele sãrace ale României și au fost donate de români rezidenți în Spania.

Reamintim cã sub același nume (Iubesc România) FADERE a organizat în aceastã varã un proiect umanitar în aceeași localitate. Proiectul a fost realizat de un grup de studenți români din Spania și fost destinat familiilor sãrace din zona Brãila. Studenții au zugrãvit, au reparat și au fãcut curãțenie în casele câtorva familii sãrace, iar în final le-au împãrțit ajutoare strânse în Spania.

„Românii din diaspora au demonstrat mereu cã au „inima mare” și cã își iubesc țara. Ei au rãspuns favorabil ori de câte ori FADERE a fãcut un apel pentru sprijinirea românilor din țara.” A declarat Daniel Tecu, președinte FADERE, Federația asociațiilor de români din Europa.

Bucuresti, 06.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *