metalshow

F64 anunta campania reducerilor de iarna si introduce in portofoliu televizoarele 4K

F64F64, cel mai mare magazin foto-video din România, continuă campaniile de reduceri dedicate sezonului de sărbători. După Black Friday și Ziua Națională a României, F64 a pregătit noi promoții și surprize în cadrul campaniei „Fotografia ne unește de sărbători“ din perioada 16 – 27 decembrie. În gama de echipamente și accesorii foto-video sunt incluse, la prețuri foarte bune, camere foto DSLR, compacte, mirrorless, bridge, carduri de memorie, telefoane și tablete și cursuri specializate pentru toți cei care vor să cunoască și să exploreze cât mai bine domeniul fotografiei.

În premieră, cu această campanie dedicată sărbătorilor de iarnă, F64 introduce în oferta sa televizoarele UHD și S-UHD 4K, datorită prezenței din ce în ce mai mari a acestei tehnologii pe camerele foto-video pe care clienții le-au achiziționat în ultimii ani. Cu o rezoluție de patru ori mai mare decât cea a ecranelor full HD, noile produse sunt excelente atât pentru vizionat filme și fotografii, cât și pentru procesarea materialelor foto-video. Strategia F64 este de a oferi clienților soluții complete și servicii de calitate, de aceea a introdus în portofoliu, în 2013, și telefoane, și tablete.

În actuala campanie, cea mai mare reducere ajunge la 74%, iar la cardurile de memorie Sony discountul este de până la 40%. Pentru cei care achiziționează produse SanDisk, există promoția „1+1 gratis“, iar la produsele Olympus clienții au 10% reducere și cashback. De asemenea, oferta cuprinde Canon Cashback și BuyBack la aparatul EOS 750D kit sau body. Nu lipsesc surprizele și prețurile avantajoase la produsele Nikon și reducerea de 20% la cursul „Ghid de conversație vizuală“, care lămurește toate întrebările despre ISO, diafragmă, timp de expunere, setări, reguli de compoziție și multe altele, structurat pe patru module, dintre care unul bazat pe practică foto 100%. La același procent de discount vor putea fi achiziționate și produsele Wacom, iar la fiecare gadget Garmin clienții primesc un rucsac cadou.

F64

O altă surpriză pregătită de F64 privește fotografiile printate. Chiar dacă aproape toți facem poze cu un echipament digital, asta nu înseamnă că acele amintiri trebuie să rămână blocate pe un hard disk sau pe Internet. Tocmai de aceea, toți clienții care achiziționează produse în perioada 16 – 27 decembrie primesc un voucher pentru 10 printuri gratuite. Acesta poate fi folosit atât online, cât și în magazin. De anul acesta, F64 oferă și servicii de developare și scanare, astfel încât fotografiile să nu mai fie niciodată „prizoniere“ unui singur mediu.

Întreaga ofertă este disponibilă pe site-ul magazinului. Mai mult, o sursă foarte bună de informații, de la interviuri cu fotografi și videografi până la review-uri de produse, este blogul F64.

Bucuresti, 16.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *