free download 78 travel guides written by experts

F5 organizeaza e-Learning Forum 2009

– o dezbatere despre cum raspunde tehnologia provocarilor lansate de educatie

e-Learning Forum 2009, un eveniment complex dedicat solutiilor de instruire prin intermediul noilor media, aduce la aceeasi masa, miercuri, 3 iunie, incepand cu ora 9.00, la Centrul de Training CODECS, specialisti in resurse umane, manageri IT, profesori din invatamantul liceal si universitar, dar si traineri specializati.  

Invitatii e-Learning Forum 2009 vor analiza impreuna cu audienta cum se intersecteaza actiunile educative cu mijloacele informatice moderne.

Pe lista de discutii au fost programate subiecte precum: oportunitati de comunicare si colaborare online in scopuri educationale, dezvoltarea de continut interactiv pentru eficientizarea procesului de predare sau invatare si prezentarea celor mai noi dispozitive si aplicatii mobile destinate invatarii.

Si-au anuntat deja prezenta la dezbateri: Viorel Jigman – eLearning project manager, Siveco; Marian Stas – presedinte Fundatia CODECS pentru Leadership; Prof. Dana Bobocea – director adjunct Liceul Grigore Moisil; conf. dr. Florina Mohanu – director Comunicare si Relatii Publice ASE; lect.drd. Cristina Stefania Curea – sef serviciu Tehnologia Invatamantului Online; Emilia Tomoaica – commercial manager INTUITEXT Educational; Eugen Dragomir – director produs SmartAdapt CODECS; Dana Holotescu – director general Timsoft; Bogdan Lupu – consultant e-learning Phare CES 2006;  Silviu Martin – manager, Operations & Implementation.

Conferinta e-Learning Forum 2009 va fi structurata pe doua sesiuni de discutie, urmate de un pranz pentru relationare. Prima sesiune, intitulata “Studiul oriunde, oricand este acum posibil”, va dezbate cum se adapteaza companiile, dar si marile universitati, la noile experiente educationale, precum si avantajele de timp si costuri oferite de acestea.

Cel de-al doilea panel, “Solutii de eLearning pentru organizatii”, va aduce in discutie tendintele de evolutie ale fenomenului de eLearning in Romania, modalitatile cele mai eficiente de utilizare a noilor tehnologii in procesul educational si, nu in ultimul rand, dispozitivele digitale destinate studiului.

Participarea la e-Learning Forum 2009 gratuita, cei care doresc sa se inscrie sau sa afle mai multe informatii despre eveniment au la dispozitie adresa www.Standard.ro/evenimente .

e-Learning Forum 2009 este un eveniment marca F5, compania de web a grupului Realitatea-Catavencu, care asigura dezvoltarea strategica a trustului in online, atat pe zona de web development, cat si online publishing, servicii web si e-commerce.

Bucuresti, 01.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *