free download 78 travel guides written by experts

Start Click pe Verde! – o campanie ECDL ROMANIA

In perioada 1 iunie – 31 august a.c., se desfasoara la nivel national campania de vara “Click pe verde!” lansata de ECDL ROMANIA, care isi propune ca elevii obisnuiti doar cu activitatea în faţa computerului sa se responsabilizeze si sa se implice in activitati ecologice, oferind fiecărui individ posibilitatea de a manifesta o atitudine personală, responsabilă faţă de mediul în care trăieşte, dar si sa inteleaga mai bine rolul tehnologiei, al computerului ca sursa de informare si comunicare in a schimba in bine mentalitati.

Campania ” Click pe verde! se desfasoara la nivel national pe parcursul verii 2009, in perioada 1 iunie – 31 august 2009 si se adreseaza elevilor de gimnaziu si liceu care au cunostinte de creare site-uri web.

Concursul va avea ca tema „Scoala verde” si are ca punct de pornire optica noastră ce exprima respectul pentru mediul natural de care beneficiem cu toţii şi pe care îl vor moşteni generaţiile viitoare. Treptat, copilul trebuie sa inteleaga faptul ca orice actiune a sa in relatia lui cu mediul in care traieste si invata este importanta.

Prin campania lansata, ECDL ROMANIA vizeaza dezvoltarea culturii ecologice foarte scazute in prezent, adresandu-se direct copiiilor, ei fiind cei mai deschisi in ceea ce priveste schimbarea de mentalitate in atitudinea fata de mediul inconjurator.

Copiii sunt invitati sa se inscrie in concurs in perioada 1 iunie – 31 august 2009 prin trimiterea datelor de contact si a adresei site-ului creat pe tema data la adresa marketing@ecdl.org.ro, la sfarsitul verii putand castiga premii atractive.

Detalii despre concurs si modalitatea de inscriere se gasesc pe www.ecdl.org.ro.

Bucuresti, 01.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *