bucharest tech week 2021

Expertiza si performantele

în domeniul tehnologiilor de vârf reprezintă un puternic vector de imagine pentru România

Revista Intercity Magazin a organizat recent cea de-a III-a ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă, manifestare care a reunit o serie de personalităţi din viaţa economică şi culturală românească.

Structurate pe 6 categorii (cultură, domeniul financiar bancar, IT&C, produse şi servicii de succes, programe de protecţie a mediului, management de succes), premiile de excelenţă au revenit unor personalităţi sau companii care au avut o contribuţie deosebită în sfera proprie de activitate sau care s-au remarcat prin iniţierea şi dezvoltarea unor programe deosebite în anul 2005.

Criteriul de acordare al premiilor l-au constituit recomandările experţilor din fiecare domeniu precum şi sondaje de opinie în rândul beneficiarilor revistei.

Premiul de Excelenţa la categoria IT&C a fost obţinut de SIVECO România, distincţia fiind înmânată de domnul Eugen PREOTU, consilier al ministrului Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, ca o recunoaştere a contribuţiei deosebite pe care SIVECO Romînia, prin  proiectarea şi implementarea unor soluţii performante adaptate la nevoile pieţei interne şi internaţionale, o aduce dezvoltării industriei software românesti, un element esenţial pentru brandingul de ţară.

"Suntem deosebit de bucuroşi că România a început să fie remarcată pe plan internaţional nu numai prin performanţe sportive ci şi prin contribuţia în înalta tehnologie. Suntem onoraţi de alegerea revistei Intercity Magazin şi mândri să putem contribui la construirea reputaţiei României ca important producator de software. Dorim să atragem atenţia asupra potenţialului românesc în acest domeniu. Vom continua să promovăm excelenţa în tot ceea ce facem şi suntem convinşi ca expertiza şi performanţele noastre în acest domeniu vor fi în continuare un puternic vector de imagine pentru România" a declarat Anca Crahmaliuc, director de marketing în cadrul SIVECO Romania
 
Despre SIVECO România

Înfiintata la începutul anului 1992, SIVECO România SA este cea mai importanta firma producatoare de software din România, asigurand cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în tari din Comunitatea Europeana si Statele Unite ale Americii. Între actionarii SIVECO România se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

SIVECO România detine pozitii de top pe piata interna de solutii de afaceri (EAS) si de servicii IT.  Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente de e-business, eLearning si e-Health.

În decursul celor 14 ani de existenta, SIVECO România si-a dobândit o solida reputatie pe piata internationala, produsele sale fiind utilizate de catre 1800 de clienti din 35 de tari care se alatura celor 450 de beneficiari interni. De asemenea, compania s-a specializat în executia de proiecte informatice majore care implica dezvoltari la cerere de solutii software accesibile prin Internet si Intranet, integrarea cu alte sisteme, distributie geografica a locatiilor de acces si numar mare de utilizatori.

SIVECO România a implementat cu succes proiecte de eGovernment în cadrul unor institutii publice importante – Ministerul Educatiei si Cercetarii din România, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, Ministerul Afacerilor Externe , Casa Nationala de Asigurari pentru Sanatate, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca si Autoritatea Nationala a Vamilor – si a oferit solutii performante unor companii private de referinta – PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacau etc.

SIVECO România SA este certificata ISO 9001:2000 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectueaza si are incheiate parteneriate solide cu cele mai mari companii de software (Oracle Certified Partner, Microsoft Certified Partner) si hardware (IBM Business Partner, HP Sales and Service Partner) din lume.

Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din România (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP)si  internationale (Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei – EITA si Information Society Technologies  Advisory Group -ISTAG) si a aderat la importante initiative globale precum UNPD Global Compact si  WEF Transparency.
Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitând //siveco.ro/. 

Bucuresti, 10.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *