Ogilvy PR şi Colgate-Palmolive Romania

parteneri în comunicare

Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucharest administrează în România contul de relaţii publice al Colgate-Palmolive, lider mondial şi local în igiena orală şi numărul 1 pe piaţa românească pentru numeroase alte segmente ale bunurilor de larg consum. Ogilvy PR a câştigat în luna martie licitaţia organizată de Colgate Palmolive, la care au participat mai multe agenţii importante de relaţii publice de pe piaţă.

Serviciile pe care Ogilvy PR le oferă companiei sunt cele specifice colaborării pe termen lung şi merg de la strategie de relaţii publice până la consultanţă permanentă şi relaţionare cu mass-media. Colaborarea între cele două companii are în vedere atât zona comunicării corporative, cât şi cea a comunicării de produs, pentru toate brand-urile aflate în portofoliul Colgate-Palmolive România.

“Am început colaborarea cu Ogilvy PR cu încrederea că vom avea o comunicare foarte bună cu această echipă de oameni inimoşi, şi ne referim atât la comunicarea dintre noi, ca parteneri, cât şi la comunicarea pe care împreună o vom avea cu publicurile companiei noastre,” au declarat reprezentanţii Colgate-Palmolive România.

“Am fost extrem de bucuroşi de câştigarea acestui pitch! Încrederea pe care ne-au arătat-o reprezentanţii Colgate-Palmolive reprezintă pentru noi o provocare uriaşă! Credem însă că experienţa noastră locală, know how-ul internaţional şi – poate mai mult decât orice – pasiunea pentru ceea ce facem ne vor ajuta să facem faţă cu succes acestei provocări,” au adăugat reprezentanţii Ogilvy PR.

Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucharest este singura subsidiară din România a unei reţele internaţionale de relaţii publice, cu peste 60 de birouri pe cele 5 continente. Biroul din România a fost înfiinţat în anul 1999, este cotat ca o agenţie de PR de top şi realizează programe de comunicare pe termen lung pentru brand-uri internaţionale şi locale de renume.

Colgate-Palmolive este lider  mondial şi local în igiena orală şi de asemenea numărul 1 pe piaţa din România pentru numeroase alte segmente ale bunurilor de larg consum: săpun, geluri de duş, creme de ras, săpunuri lichide, spume de baie, deodorante solide de femei şi bărbaţi, paste de spălat vase. 
Colgate-Palmolive România este prezentă pe piaţa românească din 1992 şi are un portofoliu ce cuprinde mărci locale şi internaţionale: Colgate, Lady Speed Stick, Mennen Speed Stick, Palmolive, Axion, Ajax, Protex, Super Cristal, Norvea şi D’Amaris. 

Bucuresti, 10.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *