free download 78 travel guides written by experts

„Exclusiv in Romania”: Sighisoara si farmecul ei

Cristian Tabără şi echipa sa vizitează o închisoare… conjugală, sâmbătă, 7 iunie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+

Telespectatorii TVR 1, TVR HD şi cei care urmăresc emisiunea realizată de Cristian Tabără online, pe TVR+, sunt invitaţi, pe 7 iunie, de la ora 18.00, în centrul ţării, unde tradiţiile păstrează istoria vie, la o nouă ediţie Exclusiv în România.

Cristian Tabără şi echipa sa ajung săptămâna aceasta la Sighişoara, unde urcă în Turnul cu Ceas, dar şi în Turnul Croitorilor. Acolo fac cunoştinţă cu un curelar, care duce mai departe meşteşugul transmis în familia sa din tată-n fiu.

Echipa colindă apoi satele săseşti din împrejurimi, pe bicicletă şi în căruţă, următoarea oprire fiind la biserica fortificată din Biertan şi la… închisoarea conjugală din cetate – un adevărat unicat!

Cei pasionaţi de turismul ecvestru urcă în şa la baza hipică din Prod, iar ultimul popas al echipei lui Cristian Tabără în ediţia din 7 iunie este la Malancrav, pe urmele prinţului Charles, în conacul restaurat de Mihai Eminescu Trust.

Toate aceste locuri care merită întreaga noastră atenţie pot fi văzute în ediţia Exclusiv în România difuzată sâmbătă, la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro, de la ora 18.00. Exclusiv în România este şi pe www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania.

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

O emisiune de Cristian Tabără
Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

Bucuresti, 06.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *