free download 78 travel guides written by experts

Evolio lanseaza gama de rame foto digitale, cadoul perfect pentru cei dragi

Evolio anunţă lansarea unei noi game de produse, aceea a ramelor foto digitale cu display-uri  de 7 inch, modelul DF 70 şi respectiv de 8 inch, modelul DF 80.

DF 70 oferă posibilitatea de a vedea fotografiile pe un ecran LCD color, in  fişiere JPG, la o rezoluţie de 480X234 pixeli şi  luminozitate 200cd/m2. Modelul  suportă carduri de memorie de tip SD/XD/MMC/MS  pentru ca utilizatorul să poată include toate fişierele preferate intr-o singură ramă foto digitală.  

Pachetul mai include şi USB 2.0 pentru a facilita incărcarea pozelor de pe calculatorul personal sau laptop precum şi cablu de alimentare.

Atât DF 70 cât şi DF 80 au funcţiile calendar, ceas şi cronometru pentru pornire/oprire automată.

Cu DF 80 se pot afişa poze la rezoluţie de 800X480 pixeli şi luminozitate 250cd/m2 pe un ecran LCD color. Astfel, modelul permite redarea intregii colecţii multimedia cu o calitate extraordinară a imaginii.

Pe lângă ceas, timer şi cronometru, DF 80 este dotat cu extra opţiunile: buton tactil cu LED  şi alarmă-ceas .

Ambele rame foto digitale sunt uşor de utilizat datorită meniului prietenos, intuitiv şi in limba română.

“Prin această nouă gamă estimăm o creştere a vânzărilor de Craciun de minim 15%, răspunzând cererii venite din piaţa de profil. De altfel, DF 70 şi DF 80 reprezintă cadourile ideale pentru cei dragi in orice moment al anului. Colecţia personală de fişiere multimedia poate fi intotdeauna la dispoziţia posesorului printr-o ramă foto digitală elegantă, portabilă, cu capacitate extinsă de stocare a datelor” a spus George Vintilescu, Sales Manager.

Bucuresti, 11.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *