free download 78 travel guides written by experts

Topul greselilor din proiectele de finantare europeana

Prezentarea incompletă a dosarului de finanţare şi calcularea greşită a bugetului indicativ sunt cele mai frecvente greşeli pe care le fac solicitanţii de fonduri europene. Aflaţi care este topul greşelilor din proiectele de finanţare, din ultimul număr al revistei “Magazin agricol”. Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit a întocmit, la cererea revistei “Magazin agricol”, un clasament al celor mai frecvente erori pe care le fac fermierii atunci când depun un dosar de finanţare pentru fonduri europene. Ce alte greşeli mai fac fermeirii aflaţi din paginile revistei.

Primii măslini sălbatici au început să apară pe străzile Timişoarei. Mai mulţi arbori de măslin au crescut în câteva cartiere timişorene, printre plopi şi castani. Specialiştii afirmă că acest fenomen este consecinţa încălzirii globale. Întâmplarea i-a inspirat pe reprezentanţii Liceului Silvic din Timişoara, care au decis să-şi facă propria livadă de măslini. Aflaţi amănunte din numărul 8 al revistei “Magazin agricol”.

Tot în numărul 8 al revistei mai puteţi citi că s-au mărit subvenţiile la creditele agricole. Cea mai mare creştere este cea pentru grâu, secară, triticale, orz, orzoaică şi rapiţă, aceasta fiind mărită de la 10% la 30%. Ce alte produse mai beneficiază de creşteri ale subvenţiilor aflaţi din paginile revistei “Magazin agricol”.

România a fost invitată de onoare la cea de-a 17-a ediţie a Summitului Crescătorilor de Animale, desfăşurat în perioada 2-4 octombrie în Clermont-Ferrant (Franţa). Evenimentul, unul dintre cele mai importante manifestări internaţionale din domeniu, a fost gazdă a peste 1.100 de expozanţi şi 77.000 de vizitatori, din 50 de ţări. Delegaţia română, formată din 350 de fermieri şi specialişti în domeniu, a fost oaspete a mai multor fermieri francezi. Ce învăţăminte au tras reprezentanţii români de la agricultorii francezi puteţi afla din numărul 8 al revistei “Magazin agricol” şi de pe site-ul www.magazinagricol.info.

Amănunte despre toate aceste subiecte şi despre multe altele puteţi afla în paginile revistei "Magazin agricol" şi pe portalul de ştiri agricole www.magazinagricol.info.

Revista "Magazin agricol" şi site-ul de ştiri www.magazinagricol.info sunt proiecte media ale companiei Tensor SRL. "Magazin agricol" este prima revistă gratuită de agricultură care este distribuită la nivel naţional rural şi urban. Revista este tipărită într-un tiraj de 10.000 de exemplare.

Bucuresti, 11.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *