free download 78 travel guides written by experts

Event Bazar aduce nume sonore in Parcul Izvor

Începând cu data de 3 octombrie, în Parcul Izvor aveţi ocazia să vedeţi ce înseamnă un eveniment reuşit alături de nume precum: Tuborg, Event Bouquet, Media Pro L!VE, i Music Event sau AVL System. Noul concept de petrecere „verde”, organizarea de evenimente pentru celebrităţi, sisteme video, de sunet şi de lumini ce dau viaţă şi strălucire evenimentelor sau publicitatea neconvenţională sunt doar câteva dintre atracţiile propuse de expozanţi.

Event Bazar se inscrie în tendinţele ecologice ale acestui an, alături de Tuborg, care va prezenta Green Party Tour, unul dintre cele mai puternice evenimente „verzi” din România. În cadrul târgului Event Bazar poţi afla mai multe despre un concept unic pe plan internaţional, alcătuit pe baza ideii de „club în mişcare”- caravana ce străbate 20 de oraşe din România într-un timp record.

Ioana Şucu, fondatoarea Agenţiei Event Bouquet demonstreaza că evenimentele celebrităţilor nu sunt o “sperietoare” şi va aduce în cadrul Event Bazar experienţa obţinută prin realizarea de evenimente de calitate printre care botezul micuţei Irina Columbeanu.

„Indiferent dacă lucraţi în domeniu, dacă sunteţi pasionat de evenimente sau dacă sunteţi doritor de distracţie de weekend, sunteţi aşteptat la Event Bazar unde puteţi combina utilul cu plăcutul” declară Adela Szatvanyi, Organizator Event Bazar.

Cei interesaţi să participe ca expozanţi la Event Bazar se mai pot bucura încă o săptămână de ofertele speciale din această perioadă. Pentru detalii vizitaţi site-ul oficial al evenimentului: www.eventbazar.ro.

Bucuresti, 18.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *