free download 78 travel guides written by experts

Eveniment ERA PARK LEGAL RACE

Carrefour Era şi Legal Racing organizează la Iaşi, duminică 2 Noiembrie 2008, competiţia sportivă Era Shopping Park Legal Race. Evenimentul va avea loc în parcarea centrului comercial Era Shopping Park, din Şoseaua Păcurari 121, începând de la ora 12.00.

Competiţia constă în probe de îndemânare pe un traseu amenajat în parcarea complexului comercial, urmate apoi de probe de burn-out şi freestyle. Pentru îndemânare şi freestyle sunt aşteptate maşini şi spectatori din toată ţara.  

Legal Racing şi Carrefour Era îşi propun cu acest prilej să repoziţioneze Iaşul pe harta competiţiilor sportive legale, alături de celelalte oraşe în care s-au desfăşurat cu succes evenimente similare organizate de Legal Racing (Bucureşti, Timişoara, Galaţi, Constanţa, Brăila), şi antrenarea unui număr cât mai mare de pasionaţi de cai putere, prin încurajarea spiritului competiţional.

Toţi deţinătorii de autoturism şi permis de conducere sunt invitaţi în data de 2 Noiembrie 2008 să-şi demonstreze calităţile de piloţi. Înscrierile se fac în ziua evenimentului, începând cu ora 10, în parcarea centrului comercial Era.

Ca măsură de siguranţă, în zona startului publicul este invitat să rămână la minimum 5 m distanţă de traseu, iar la sosire la minimum 20 m. Perimetrul va fi asigurat de jandarmi şi de o societate de pază.

Legal Racing este o asociaţie non-guvernamentală, cu experienţă în organizarea curselor sub forma unui eveniment public, totalizând până acum 56 etape organizate, în medie una la 2-3 săptămâni.

Tuturor participanţilor, le dorim succes!

Bucuresti, 31.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *