free download 78 travel guides written by experts

50 de grade sub zero

Kim Stanley Robinson
Tritonic Publishing Grup

50 de grade sub zero este cel de-al doilea volum din trilogia lui Kim Stanley Robinson, un autor preocupat evolutia climei pe Pamant.

Cartea il are in centru pe Frank, un angajat care ramane fara casa si, intrucat nu gaseste nimic, ajunge sa locuiasca intr-un pom din parc unde isi amenajeaza un adapost. Cel mai important insa, Frank lucreaza alaturi de sefa Diane si alti colegi la proiecte care sa duca la imbunatatirea climei pe Pamant – in conditiile in care schimbarile climaterice (ingalzirea globala) au un impact negativ asupra Terrei. Vedem chiar un popor care ramane fara tara – traiau pe o insula si, cand aceasta este acoperita de apele oceanului, sunt evacuati si trebuie sa inceapa totul in alta parte.

Cartea contine multe idei si elemente de cercetare – care denota bogata munca de documentare a autorului pentru realizarea acestei serii; cartea are o puternica nota de autenticitate din acest punct de vedere.

Romanul are o actiune care atrage si pastreaza interesul cititorului, personajele sunt interesant construite, sistemul politic si nu numai surprins captiveaza si el si merita o atentie deosebita.

Va invitam sa cititi acest volum si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *