free download 78 travel guides written by experts

Evanghelia dupa maghizi

Sergiu Valcu
Editura Tritonic

Daca ar fi sa fim cinstiti pana la capat nu putem spune ca detinem cunoasterea completa a ceea ce s-a intamplat pe vremea lui Iisus. Nici a vietii Sale, nici a etapelor judecatii si nici a Invierii. Avem numeroase lucrari si o sumedenie de materiale de analiza.

Sergiu Valcu, sociolog nascut in 1954, propune o viziune dintr-o alta perspectiva asupra momentelor de final ale lui Iisus Hristos. O scriere interesanta – de la idee la stilul adoptat. Un roman ce sigur are publicul sau si va atrage multi cititori.

Personaje interesante, alte vremuri, momente din istorie care fascineaza si astazi – iata doar cateva dintre elementele cartii "Evanghelia dupa maghizi" recent aparuta la Editura Tritonic. Un roman recomandat celor curiosi, celor dornici de noi abordari si perspective, celor pasionati de subiect si celor ce vor sa vada ce a scris o persoana din Romania. Credem ca romanul va va cuceri!

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *