free download 78 travel guides written by experts

ONE EVENT regreta cele intamplate

One Event regreta evenimentele din ultimele zile in legatura cu anuntarea trupei AC/DC la festivalul Bucharest Rock Arena si asocierea acestui anunt cu compania noastra.

Precizam ca implicarea One Event in acest eveniment a fost strict legata de contractarea in numele S.C. PlayCool SRL a artistilor romani care urmau sa participe la Bucharest Rock Arena.

Am aflat cu stupoare in seara zilei de ieri, 14 mai 2009, ca AC/DC nu au programat un concert la Bucuresti, moment in care am adus la cunostinta oficial acest fapt opiniei publice prin canalele media. De asemenea am informat imediat compania desemnata sa comercializeze biletele pentru acest eveniment.

One Event nu a fost implicata in decizia de contractare, anuntare, promovare si punere in vanzare a biletelor pentru evenimentul Bucharest Rock Arena la care a fost anuntat concertul trupei AC/DC, aceasta decizie apartinand in integralitate S.C. PlayCool SRL.

Pe aceasta cale ne cerem scuze trupelor romanesti care au fost anuntate oficial ca vor lua parte la acest festival si tuturor celor care au achizitionat bilete pentru acest eveniment.

Toate persoanele care au achizitionat bilete pentru Bucharest Rock Arena isi pot recupera integral contravaloarea lor prin returnarea acestora la punctele de unde au fost cumparate.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la one (at) event.mu.

Bucuresti, 15.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *