free download 78 travel guides written by experts

EUROPAfest Tour 2014

București, Ploiești, Sibiu, Sinaia

După succesul înregistrat de ediția no. 21 a EUROPAfest – jazz | blues | pop | clasic, un festival inedit, care prezintă anual peste 300 de artiști din întreaga lume, ce s-a derulat în București și Sibiu în perioada 8 – 24 mai 2014, și EUROPAfest Summer Edition, derulat la Sinaia, 15-30 iulie, jmEvents continuă seria evenimentelor cu EUROPAfest Tour.

EUROPAfest Tour este un eveniment complex, care își propune să reunească valorile creative și interpretative din România alături de artiști din Europa și de pe alte continente.

Luigi Gageos, directorul EUROPAfest Tour declară “Proiectul este unul dintre evenimentele de marcă ale vieții muzicale românești, scopul său fiind facilitarea accesului publicului larg și sensibilizarea lui la valorile muzicale naționale și europene într-o manieră atractivă, accesibilă și neconvențională.”

Astfel, în perioada 28 noiembrie – 12 decembrie 2014, e programată o serie de concerte de jazz și muzică clasică cu laureați și cei mai apreciați muzicieni din festival. Artiști din Germania, Ungaria, Italia, Columbia, Cipru și România vor transforma o seară de iarnă obișnuită într-una de poveste.

EUROPAfest Tour este un proiect care se distinge prin originalitate, dar și prin dimensiunea de amploare, desfășurându-se în 4 orașe: București, Ploiești, Sibiu și Sinaia într-un turneu de 7 concerte. Evenimentul prezintă în concerte inedite un melanj între artiști de elită de jazz și recitaluri de clasic. De asemenea, va avea loc și un workshop fusion jazz-clasic dedicat tinerilor muzicieni.

Spațiile de concerte au fost alese în așa fel încât să atragă segmente cât mai variate de spectatori. Muzica va răsuna în săli de concerte tradiționale și neconvenționale, dar și în spațiul sacru al bisericii sau în săli de muzeu.

De mai bine de 15 ani, sub tutela jmEvents, publicul consumator de muzică bună este invitat să se bucure de evenimente de calitate. Din primavară și până iarna, seria de producții propuse de EUROPAfest aduce concerte de excepție într-o ambianță potrivită cu vacanța, dar și cu tumultul marilor orașe.

Bucuresti, 02.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *