free download 78 travel guides written by experts

Europa voteaza Volkswagen Tiguan ca fiind “Cel mai bun SUV”

Mult râvnitul premiu „Auto 1 Trophy”, la categoria „Autovehicule off-road şi SUV“, i-a fost acordat modelului Volkswagen Tiguan. În ultimele luni, peste 40 de milioane de cititori ai revistelor Grupului Auto Bild, precum şi experţi din domeniu, au fost solicitaţi să îşi manifeste preferinţele referitor la cele mai bune automobile, dintr-un număr de 74 de modele nou apărute.  Dr. Ulrich Hackenberg, membru al Consiliului de Administraţie al Volkswagen pe probleme de dezvoltare, a acceptat prestigiosul premiu la cea de-a 78-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva. „Acest premiu încununează o serie de succese internaţionale, pentru Tiguan, model care reprezintă un element important în strategia de dezvoltare globală a Volkswagen. Nu în ultimul rând, consider că acest trofeu reprezintă o confirmare a faptului că ne aflăm pe drumul cel bun cu automobilele noastre,” a afirmat Dr. Ulrich Hackenberg în faţa unei audienţe de peste 500 de oaspeţi la La Halle Sécheron.

Decernarea premiului celei de-a 17-a ediţii a competiţiei „Automobilul numărul 1 în Europa” a fost precedată de o campanie de voting de anvergură. În prima etapă, aproximativ 40 de milioane de cititori ai celor 26 de ediţii europene ale revistei „Auto Bild” şi-au votat câştigătorii la nivel naţional. De exemplu, votul elveţienilor a dezvăluit o preferinţă clară a acestora pentru modelul Tiguan. Cititorilor li s-a mai solicitat să îşi desemneze favoriţii în şase categorii diferite de automobile. Primele trei modele clasate în fiecare categorie au fost apoi supuse unor testări pe un teren de încercare de lângă oraşul Roma, pentru a se stabili câştigătorul fiecărei categorii. În această etapă a competiţiei, juriul a fost alcătuit din şoferi de curse, tehnicieni şi editori seniori. Modelul Tiguan a câştigat competiţia la puncte, surclasându-şi clar competitorii.

Aceasta este doar cea mai recentă realizare din lunga serie de succese înregistrate de către Tiguan. În noiembrie 2007, modelului  SUV de la Volkswagen i s-a acordat premiul „Auto Trophy”, cu doar câteva săptămâni mai devreme primind distincţia „Volanul de aur”.

Bucuresti, 13.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *