PR Summit 2021

Este legitim absenteismul?

Elevii dau raspunsuri pertinente la intrebarile grele cu care se confrunta societatea romaneasca

Astazi, la Colegiul National "B.P.Hasdeu" din Buzau va avea loc conferinta cu numarul 19 din proiectul "Despre buna folosinta a democratiei", organizat de Asociatia Romana de Dezbateri, Oratorie si Retorica (ARDOR).  

Andrei Cornea, profesor la Universitatea Bucuresti si redactor la revista Idei in Dialog, si Alexandru Matei, de la Revista 22, intra in echipe de dezbatere cu doi elevi ai Colegiului "B.P.Hasdeu" pe subiectul "Absenteismul este legitim?"

Sustinatoare activa a proiectului initiat de ARDOR cu 3 ani in urma, compania SIVECO Romania cultiva valorile reale ale democratiei.

Prin proiectele educationale desfasurate in parteneriat cu ONG-uri, institutii publice si private cu care impartaseste valori fundamentale, SIVECO Romania contribuie la democratizarea accesului la informatie si la mecanismele de exprimare pentru toti cetatenii.

"Pentru societatea romaneasca este esential ca elevii de azi sa devina cetateni si alegatori responsabili – care isi exprima in mod liber dar asumat optiunile civice. Astfel, dialogul bazat pe argumente inteligente poate contribui la schimbarea in bine a vietii noastre, a tuturor ", a declarat Anca Crahmaliuc, Marketing & Communication Manager in cadrul SIVECO Romania.

Conferintele civice vor continua efortul de solidarizare intre institutia scolii si societatea civila.

Urmatoarele conferinte vor aborda teme la fel de "fierbinti": Nationalismul este o ideologie depasita? si Votul ar trebui sa fie obligatoriu?

Bucuresti, 25.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *