metalshow

ESET® lanseaza o noua generatie a ESET Mail Security 6 pentru Microsoft Exchange Server

Noua generație a ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange 6 a fost lansată la nivel mondial și include noutăți aduse la nivelul interfaței grafice, motorului anti-spam și modulului antivirus și o puternică orientare în direcția rolului de server.

ESET®, un pionier la nivel mondial în securitate IT vreme de peste două decenii, a anunțat astăzi lansarea unei noi generații a ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange Serverr ce oferă o interfață de utilizator complet reproiectată, un nou motor anti-spam si antivirus, plus opțiuni de scanare bazate pe cloud.

Noua versiune a produsului este susținută nativ de către ESET Remote Administrator 6 și oferă o combinație extrem de solidă de protecție de anti-malware pentru server, filtrare eficientă a spam-ului și scanare minuțioasă la nivelul mesajelor e-mail. "ESET Mail Security 6 pentru Microsoft Exchange Server menține în deplină securitate fluxul de comunicare al companiei, reducând la minim efectele adverse pe care le au mesajele nesolicitate asupra productivității de zi cu zi și ajutând la protejarea acestui canal de legătură cu exteriorul, ușor de exploatat în atacurile cu țintă precisă", declară Jan Balaz, Product Manager în cadrul ESET.

Pentru a ușura activitatea de zi cu zi a administratorilor infrastructurii IT a companiei, în ceea ce privește gestionarea mesajelor din carantină, ESET introduce Managementul Local al Carantinei, care le permite responsabililor cu securitatea să revizuiască și să ia măsuri în ceea ce privește mesajele email suspecte, prin intermediul unei interfețe web. Funcția de Scanare La Cerere la Nivel Local le permite administratorilor să reducă resursele consumate la nivel de server și să aleagă ce baze de date și ce conturi email trebuie să fie scanate.

Noile straturi de protecție prezente în ESET Mail Security pentru Microsoft 6 pentru Microsoft Exchange Server securizează endpoint-urile împotriva amenințărilor aflate într-o continuă evoluție:
· Scanerul Avansat de Memorie – Întărește protecția oferită împotriva malware-ului puternic disimulat și / sau criptat.
· Exploit Blocker-ul – Întărește securitate aplicațiilor exploatate frecvent, precum browser-ele web, cititoarele PDF, clienții de e-mail sau componentele MS Office.
· Anti-Phishing – Scanează conținutul mesajelor e-mail în căutarea link-urilor sau script-urilor care pot induce în eroare utilizatorii să acceseze site-uri infectate.

Printre alte beneficii notabile oferite de căre ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange 6 Server se numără:
· Independență la nivelul Snapshot-urilor – Permite definirea unor căi alternative de instalare, pentru actualizări și pentru modulele de program, în timpul procesului inițial de instalare, astfel încât o mașină restaurată la o imagine anterioară să poată utiliza actualizările neafectate și să se evite astfel descărcările de dimensiuni ample.
· Mod de utilizare orientat spre server – Toate jurnalele relevante care ajută la analizarea activității de server și care sunt cruciale pentru rezolvarea problemelor sunt acum la mai puțin de un click distanță de fereastra principală.

Aflați mai multe informații despre noua generație aici: //www.eset.com/int/business/server-antivirus/mail-security-exchange/.

Bucuresti, 11.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *