free download 78 travel guides written by experts

Erste Group Immorent se lanseaza ca unitate centrala pentru toate proiectele

de finanţare şi dezvoltare imobiliară din cadrul Erste Group

· Unitatea va fi compusă din Immorent AG, Erste Group Bank AG şi filialele respective din Europa Centrală şi de Est (CEE), precum şi Europa de Sud-Est (SEE)
· Noua unitate va funcţiona ca un punct central de servicii şi expertiză imobiliară
· Erste Group Immorent deţine unul dintre primele trei portofolii de creditare şi leasing imobiliar în SEE / CEE
· Clienţii vizaţi sunt dezvoltatorii de proiecte, companiile şi autorităţile publice

Erste Group Immorent (EGI) este o organizaţie umbrelă pentru toate serviciile imobiliare ale Immorent AG, Erste Group Bank AG şi ale filialelor lor respective din CEE / SEE. Noua unitate oferă clienţilor un "magazin universal", care acoperă plaja completă de servicii pentru proiecte imobiliare comerciale, rezidenţiale si municipale: creditare, leasing, investiţii, dezvoltarea de proiecte, servicii de construcţii precum şi proiecte de infrastructură. Aceasta permite dezvoltatorilor de proiecte, companiilor şi autorităţilor publice accesarea unei game complete de servicii imobiliare şi de experţi locali dintr-un singur centru. Noua structură de conducere a "Erste Group Immorent" a fost implementată de la 1 ianuarie 2011.

Conducerea unităţii din Romania a Erste Group Immorent va fi va fi asigurată printru-un sistem de co-management compus din Dragoş Stoian, responsabil finanţari imobiliare în cadrul BCR, şi Bogdan Cernescu, director al filialei româneşti a Immorent AG. Unitatea locală numară peste 50 de angajaţi – de la specialişti in vânzări, la manageri de proiect şi specialişti în construcţii.

Dragoş Stoian, Co-Manager al Erste Group Immorent România, explică: "Prin combinarea activităţilor de afaceri ale Immorent şi BCR, maximizăm sinergiile companiilor noastre pentru clienţi. Avem, astfel, posibilitatea de a oferi expertiza noastră in creditare, leasing şi investiţii pentru proiecte imobiliare şi de infrastructură dintr-o singură sursă.”

Bogdan Cernescu, Co-Manager al Erste Group Immorent România, adaugă: Ceea ce a fost anterior disponibil doar pentru clienţii Immorent se aplică acum tuturor proiectelor de finanţare imobiliară ale BCR: de la servicii complementare pentru construcţii până la implementarea completă de proiect. Suntem convinşi că noua noastră structura oferă clienţilor noştri consultanţă şi suport de calitate superioară."
Erste Group AG Immorent are o forţă de muncă de 866 persoane în 12 ţări din SEE / CEE (incl. Austria) şi gestionează un portofoliu de leasing şi de creditare de 13 miliarde de euro (cifre din 30.09.2010). Erste Group Immorent AG este prezent în Austria, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Croaţia, Slovenia, Serbia, Bulgaria, România, Ucraina, Muntenegru şi Polonia. Noul Consiliul de Administraţie al Erste Group Immorent AG este compus din Peter Tichatschek (CFO / COO / CRO), Richard Wilkinson (responsabil de creditare şi leasing) şi Gerald Antonitsch (responsabil pentru dezvoltarea de proiecte şi de infrastructură).

Noua arie de afaceri a Erste Group Immorent cuprinde în particular serviciile Erste Group pentru autorităţi publice. Acesta reuneşte toată expertiza în infrastructură pentru a asigura cele mai bune sfaturi şi soluţii posibile de finanţare precum şi servicii suplimentare pentru implementare. Ea cuprinde, de asemenea, o echipă de experţi internaţionali în parteneriate-public-private (PPP) pentru proiecte în regiune.

Viena şi Bucureşti, 24.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *