free download 78 travel guides written by experts

Entersoft isi largeste reteaua de parteneri cu Soft Net Consulting

Entersoft România anunțã extinderea rețelei de parteneri prin semnarea unui contract de colaborare cu firma timișoreanã Soft Net Consulting. În cadrul parteneriatului, Soft Net Consulting va vinde și implementa în zona de vest a țãrii, întreg pachetul de soluții Entersoft, care conține: ERP, CRM, Retail, Mobile SFA, eCommerce și Business Intelligence.

Pentru asigurarea calitãții proiectelor, Entersoft România oferã suport, acces la documentație și resurse de marketing, training și certificari tehnice și de business, sprijin dedicat în procesul pre și post vânzare, cât și beneficii comerciale, în concordanțã cu programul de parteneriat pe care compania îl deruleaza la nivel regional. Atât companiile aflate la început de drum, cât și partenerii cu o istorie mai îndelungatã în piața localã, beneficiazã de același tratament având posibilitatea sã își dubleze cifra de afaceri alãturi de Entersoft România.

„Semnarea contractului de parteneriat cu Soft Net Consulting reprezintã validarea modelului de business, pe care Entersoft îl are la nivel regional, unde deja existã peste 80 de parteneri. Obiectivul nostru este sã fim cât mai aproape de piațã, prin companii locale ce înțeleg valoarea clienților și pot oferi servicii de calitate. Soft Net Consulting are atât o bunã înțelegere a economiei din vestul țãrii, cât și o echipã cu experiențã în livrarea soluțiilor de business doveditã în peste 15 ani de activitate, ” considerã Cristi Cozic, Country Manager, Entersoft Romania.

Planul de afaceri al Soft Net Consulting, pentru noua linie de business, prevede alocarea unei echipe dedicate de consultanți, certificarea acestora pe soluțiile Entersoft precum și derularea unor campanii locale de vânzãri. Pe baza soluțiilor Entersoft, Soft Net Consulting va oferi prospecților din vestul tarii o platformã tehnologicã avansatã, ușor parametrizabilã, dezvoltatã pe baza celor mai noi inovații ale tehnologiei Microsoft .NET ce oferã un timp scurt de implementare, la costuri avantajoase.

„Prin parteneriatul semnat cu Entersoft, Soft Net Consulting aduce în portofoliu soluții de business performante care rãspund exigentelor celor mai mari companii din vestul țãrii. Intrãm în prima liga profesionistã a furnizorilor de consultanțã în soluții informatice și orice client care dorește optimizarea activitãții și creșterea performanței economice, indiferent de dimensiunea companiei sau de industria in care activeazã, va gasi acum în oferta Soft Net Consulting soluția potrivitã," afirmã Dorin Andreica, Managing Partner Soft Net Consulting.

Anul trecut, partenerii Entersoft România au implementat în țarã soluțiile Entersoft Business Suite și Entersoft Expert la companii din zona de distribuție și servicii.

La nivel regional, Entersoft deruleazã în mod curent un program complex de parteneriat ce acoperã toate țãrile în care companie este prezentã (Grecia, România, Bulgaria, Cipru sau Arabia Sauditã) și organizeazã la Atena o conferințã anualã cu partenerii.

Bucuresti, 30.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *