free download 78 travel guides written by experts

Engelbert Humperdinck a solicitat somon de ocean si nuci la Bucuresti

Doar alimente bogate in Omega 3!

Clipele de asteptare ramase pana la experienta absoluta a unui spectacol pe cat de romantic pe atat de pasional se apropie de sfarsit. Cantaretul britanic Engelbert Humperdinck, unul dintre cei mai prolifici artisti ai lumii, va ajunge la Bucuresti vineri, urmand ca a doua zi (3 decembrie) sa invaluie Sala Palatului intr-o atmosfera fermecatoare.

Nu exista cuvinte ce pot descrie show-urile lui Humperdinck, insa vocea perfecta si acordurile divine ale pieselor sale: “Release me”, “Spanish eyes”, dar si alte hituri, vor reflecta pe deplin maretia unor momente uimitoare.

Artistul vine insotit de band-ul sau si de un staff numeros, iar organizatorii au pregatit deja cu minutiozitate toate cele necesare bunei desfasurari a show-ului, dar si toate amanuntele pentru o sedere cat mai confortabila la un hotel de lux din centrul capitalei, respectand cu strictete solicitarile impuse de managementul artistului.

Desi un tip modest in cerinte, Humperdinck a solicitat un meniu extrem de sanatos ce consta in somon de ocean sau un alt tip de peste bogat in Omega 3, asparagus la gratar, mix de legume inabusite, supa de galuste, scoici sau de ceapa verde, precum si un castron cu nuci. Pentru echipa sa au fost excluse produsele de tip fast-food ale unor lanturi celebre, insa a tinut sa mentioneze ca singura cafea acceptata este cea marca Starbucks. In privinta bauturilor, echipa lui Humperdinck a solicitat ca dupa show cabina artistului sa fie aprovizionata cu bere Stella Artois si Amstel lite, coniac Remy Martin, cafea decofeinizata, ceai fierbinte si cola dietetica.

Va invitam asadar sa il cunoasteti in persoana pe Engelbert Humperdinck – “Regele muzicii romantice” si sa fiti martorii unui eveniment sublim ce va avea loc la Sala Palatului – sambata, 3 decembrie, incepand cu ora 19:00 . Penru a evita aglomerarile din ultimul moment va recomandam sa va achizitionati biletele aflate in vanzare in reteaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center etj.2, str. Moise Nicoara nr. 18, in reteaua Eventim, Sala Palatului si online pe www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro.

Bucuresti, 28.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *