free download 78 travel guides written by experts

Enel România continuă în 2018 parteneriatul cu Federația Română de Triatlon

Enel România și Federația Română de Triatlon (FRTRI) anunță prelungirea în 2018 a parteneriatului început anul trecut, cu un nou acord de sponsorizare menit să susțină dezvoltarea triatlonului în România și să încurajeze un stil de viață sănătos. Enel România va sprijini pe parcursul anului 2018 activitatea FRTRI, incluzând competiții sportive organizate de Federație sau sub egida acesteia.

„Principala noastră misiune este să asigurăm o mai mare adopție a triatlonului între practicanții de sport din România și să asigurăm premisele favorabile de dezvoltare pentru noile generații de copii și tineri. Ne implicăm în promovarea unei vieți sănătoase și, cu sprijinul reînnoit al unui partener puternic, putem aduce și mai mult triatlonul în viața de zi cu zi a românilor. De altfel, anul 2017 ne încurajează – am crescut cu aproape 1.000 numărul finișurilor de la competițiile naționale, la 8.000, pe parcursul ultimului sezon”, a declarat Peter Klosz, Președintele FRTRI.

Enel logo

“Suntem bucuroși să rămânem alături de Federația de Triatlon din România în 2018 şi să ducem mai departe angajamentul nostru de a dezvolta și promova sportul ca sursă de energie pozitivă. Prin continuarea aceastei inițiative, Enel îşi propune să încurajeze oamenii să adopte un stil de viaţă activ şi să practice disciplina de triatlon pentru îmbunătățirea calității vieții lor”, a declarat Oana Gherasim, Director de Comunicare Enel România.

Prima competiţie susţinută de Enel la începutul anului 2018 este Campionatul Mondial de Winter Triathlon, ce se va desfăşura în premieră în România, la Cheile Grădiştei, în perioada 26-28 ianuarie, unde sunt aşteptaţi 300 de sportivi din 22 de țări. Federația Română de Triatlon va fi reprezentată în competiție de un lot de 30 de sportivi, care vor parcurge diferite distanțe în alergare, pe bicicletă de tip mountain bike și pe schi fond (cele mai lungi distanțe fiind 7 kilometri alergare pe zăpadă, 14 kilometri de mountain bike şi 10 kilometri de schi fond).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *