free download 78 travel guides written by experts

Enel intră pe piața de furnizare de gaze naturale pentru clienți rezidențiali

Enel anunță intrarea pe piața de furnizare gaze naturale cu oferte special concepute pentru a fi utilizate cu ușurință și pentru a oferi predictibilitate clienților rezidențiali, care pot opta pentru un singur furnizor de electricitate și gaze naturale. Clienții pot alege un abonament pe o perioadă contractuală de 24 luni și un termen de plată de 30 de zile.

“Suntem mândri și încrezători în legătură cu intrarea Enel pe piața de furnizare gaze naturale pe segmentul de clienți rezidențiali din România, întrucât obiectivul nostru este să simplificăm viața clienților, să le oferim predictibilitate și o interacțiune îmbunătățită cu furnizorul de utilități, punând la dispoziția acestora expertiza noastră dovedită și același angajament pentru calitate care ne diferențiază pe piața de energie. Enel își propune să devină furnizorul preferat de energie electrică și gaze naturale al românilor din toată țara”, declară Michele Grassi, Director General Enel Energie și Enel Energie Muntenia.
enel logoOferta de gaz Enel este complementată de servicii cu valoare adăugată – Enel Asistență Gaz și Enel Asistență Gaz +, care oferă clienților pachete de asistență pentru instalația de utilizare a gazelor naturale și instalațiile de alimentare cu gaz, printr-o rețea specializată de companii, gestionată prin parteneriatul cu Europ Assistance.

Enel Asistență Gaz este un serviciu cu valoare adăugată care le asigură clienților rezidențiali verificarea instalației de utilizare a gazelor naturale și două intervenții anuale legate de evenimente la instalațiile de alimentare cu gaz care necesită intervenții de urgență. Clienții vor beneficia de asistență din partea echipelor tehnice specializate și autorizate să identifice avariile sau defecțiunile și să efectueze reparațiile necesare. În plus, pachetul Enel Asistență Gaz + include ca serviciu adițional și verificarea la doi ani a centralelor termice pe gaz cu o capacitate de până la 35KW. Timpul de intervenție pentru rezolvarea unui incident prevăzut în pachetele Enel este de maxim 4 ore în zona urbană și maxim 6 ore pentru zona rurală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *