Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Enciclopedia Gale a fenomenelor neobisnuite si inexplicabile, Vol. III

Editura ALL

Multe-s misterele acestei lumi. Pentru unele s-a incercat oferirea unor raspunsuri logice de-a lungul timpului si s-a reusit explicarea lor, altele isi pastreaza insa misterul. Enciclopedia Gale a fenomenelor neobisnuite si inexplicabile aduna in volumul III o seama de informatii din surse diverse despre subiecte variate de la entitatile fantomatice la monstri, OZN-uri, legende si obiceiuri ciudate de prin lume. Volumele anterioare s-au oprit asupra viatii de dupa moarte in diverse religii si locuri ale lumii, mediumuri, samanism, scolile misterelor, francmasonerie, magie, chiromantie si multe, multe altele.

Enciclopedia are marele merit de a furniza informatiile sistematizat si pe scurt, oferind ipoteze si uneori contraipoteze. Sursele informatiilor sunt si ele prezentate astfel ca subiectul – ori subiectele – care prezinta interes pentru cititori pot fi mai amplu documentate de acestia citind lucrarile recomandate si poate si altele in afara lor. Pentru cei care doresc insa doar o introducere sinteza in multele elemente amintite – si inca multe in plus, cartea se dovedeste o lucrare utila si folositoare. Informatiile sunt documentate si prezentate obiectiv.

Asa cum se precizeaza in descrierea oficiala, "Enciclopedia este formata din paisprezece capitole mari, acoperind o gama larga de subiecte de interes: Misterele lumii de dincolo, Samanii, spiritismul si misticii, Fenomenele religioase, Religiile si cultele misterelor, Societatile secrete, Magia si vrajitoria, Profetia si divinatia, Obiectele de putere si mister, Locurile de mister si putere, Spiritele si fantomele, Creaturile misterioase, Enigmele mintii, Superstitiile si legendele urbane, Invadatorii din spatiu. Dupa fiecare capitol o sectiune de lecturi suplimentare face trimitere la cartile, publicatiile, programele TV, site-urile de Internet, filmele si documentele folosite, oferind cititorului bogate oportunitati de cercetare a subiectului pe cont propriu".

Volumul III al enciclopediei acopera capitolele 10-14. In paginile lucrarii veti gasi de asemenea si multe ilustratii interesante si relevante pentru subiectele dezbatute.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *