free download 78 travel guides written by experts

Emisiunea Pe bune?!, lider de audiență miercuri seara

Miercuri seară, Andi Moisescu i-a pus pe Ruby și Cosmin Natanticu și pe Alex Velea și Constantin Diță față în față, pentru o nouă ediție în care au aflat răspunsuri Pe bune?! la cele mai trăznite și amuzante întrebări!

Ruby a venit hotărâtă să câștige, iar lupta dintre cele două echipe a fost foarte intensă, cu reacții și strategii surprinzătoare. La final, echipa lui Diță a câștigat 3.000 de lei, care s-au împărțit în mod egal susținătorilor din galerie.

Pe bune 18 octombrie

Ediția Pe bune?! de miercuri seară a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 7.2 puncte de rating și 25.2% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, spre deosebire de postul de televiziune clasat pe locul secund, care a obţinut 5.2 puncte de rating și 18.4% share.

Săptămâna viitoare, Andi Moisescu îi va avea invitați în platoul emisiunii pe Florin Călinescu și Augustin Julea, partenerul maestrului din echipa Chestiunea Zilei, care vor răspunde la cele mai simpatice întrebări din quiz show.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *