free download 78 travel guides written by experts

Compania de IT, Sandline, prezență inedită și apreciată în cadrul evenimentului global, organizat de NATO

Belgia, octombrie 2017 – Cunoscut ca fiind cel mai important eveniment anual dedicat securității cibernetice organizat de NATO, NIAS reunește lideri globali ai industriei, atât în zona expozițională, cât și la nivelul dezbaterilor, ce includ subiecte precum tendințe, provocări sau instrumente de analiză și monitorizare a vulnerabilităților.

Aflate la NIAS, printr-un parteneriat extrem de bine gândit, Sandline și HEEPP au atras atenția zilele acestea, atât prin conceptul inovator al expunerii la stand, cât și prin faptul că acesta este și singura zonă expozițională care oferă soluții și demo-uri live.

Sandline, NIAS

“Participanții și vizitatorii standului nostru au fost plăcut impresionați de flexibilitatea soluției Centraleyezer (dezvoltată de compania românească Sandline), vendor centric, ce permite integrarea cu alte soluții existente, deși vorbim despre un produs de nișă, dedicat securității informației. Mai mult decât atât, am reușit îndeplinirea obiectivului vizat, ce include poziționarea resurselor umane în contextul managementului vulnerabilităților, printr-o soluție de prevenire și de monitorizare”, Radu Stănescu, Founder Sandline.

Inovația care convertește

Încă din prima zi a evenimentului, Sandline s-a bucurat de o rată excelentă de conversie, stabilind parteneriate și proiecte, ce vor fi concluzionate și comunicate în perioada următoare. În contextul unui domeniu în care decizia și procesul de achiziție au o durată semnificativă, concretizarea unor discuții într-un timp atât de scurt, nu poate fi decât o altă validare a beneficiilor și funcționalităților atât de necesare pe care le aduce Sandline.

Reprezentarea Sandline la evenimente cu rezonanță internațională are a bază promovarea soluției și a serviciilor dedicate securității informațiilor, precum și generarea de oportunități, contacte și conexiuni valide cu specialiști din domeniu, care au dictat trendurile pieței de profil de-a lungul timpului.

NIAS 2017 se desfășoară în perioada 17-19 octombrie 2017, în cadrul Lotto Mons Expo (Belgia), reunind 30 de speakeri internaționali, 20 de sesiuni aplicate, 90 de standuri expoziționale și peste 1400 de delegați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *