free download 78 travel guides written by experts

Ema Pendiuc si Florin Chilian vor incerca sa le ia banii lui Hagi si Popescu

Vedeta Romantica şi artistul vor fi gazdele Balului Sibian

În acest weekend, moderatoarea emisiunii „9409 Romantica” va participa la un proiect de suflet.  Imediat după ce va termina filmările la ediţia de sâmbătă, 1 noiembrie, a emisiunii sale, Ema Pendiuc va pleca direct din platoul Romantica spre Sibiu. Acolo, alături de Florin Chilian va fi gazda primei ediţii a Balului Sibian.

Evenimentul este prilejuit de aniversarea a 15 ani de activitate a Satelor SOS din Cisnădie şi Bucureşti. Balul este găzduit de Ambasadorul FIFA pentru SOS Satele Copiilor România,  Gică Popescu. Vedeta Romantica a acceptat cu mult drag această invitaţie datorită faptului că activitatea fundaţiei nu îi este deloc străină. Ema colaborează cu aceasta de mai bine de doi ani. La eveniment şi-au anunţat participarea şi Gică Hagi, dar şi multe personalităţi locale ale Sibiului( Preşedintele Tribunalului Judetean Sibiu, Primarul oraşului Cisnădie, Direcţia generală de asistenţă socială şi protecţia copilului; Ion Carabulea).

Scopul evenimentului este de a atrage fonduri locale pentru sprijinirea celor 12 case familiale ce găzduiesc între cinci şi şapte copii din Satul SOS din Cisnădie. Astfel, organizatorii au pus la cale o licitaţie, dar şi multe momente artistice deosebite. Se vor prezenta spre a fi licitate autografele originale ale lui Ronaldinho şi Deco, tricou cu autografele originale ale lui Frank de Boer, Ronald Koeman, Pierre van Hooijdonk, dar şi a Ambasadorului FIFA pentru SOS Satele Copiilor Olanda, Hans van Breukelen; Tricou Stelele Lumii, cu autografele lui Luis Figo, Nakata, Nadal, Davids, Michael Salgado şi mulţi alţii;proiectele Grădiniţa Veselă,  Tabăra de Vară si Casa familială.

Organizat în incinta Hotelului Ramada din Sibiu, Balul Sibian îşi propune să devină un simbol al întâlnirilor anuale ale societăţii sibiene în sprijinul copiilor.

Telespectatorii o pot urmări pe Ema Pendiuc la Romantica în fiecare sâmbătă între orele 12.15 şi 13.45. De o bună perioadă de timp, vedeta a ales să îi ajute pe cât posibil pe cei aflaţi în situaţii dificile. În timpul bombardamentelor americane asupra fostei Iugoslavii, Ema a păstrat o legătură strânsă cu prietena sa din Kragujevac. Ivanei i-a fost bombardată casa, iar bunica sa a murit. Ema a fost foarte afectată de situaţia prietenei sale şi a publicat toate scrisorile primite de la aceasta în presa locală din Piteşti (pe vremea aceea, Ema locuia în Piteşti). Ca urmare a acestui gest, s-au stâns multe ajutoare care au fost duse în Iugoslavia de Crucea Roşie, organizaţie care i-a oferit Emei o Medalie de Onoare.

Bucuresti, 31.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *