free download 78 travel guides written by experts

Elite Networking Club – Diplomatie si business la un eveniment de antreprenoriat

Joi, 24 septembrie, ora 9:00, la Camera de Comerţ România-Turcia (Str. Austrului, nr. 58), are loc cea de-a treia ediţie Elite Networking Club, unde este creat un mediu favorabil pentru dezvoltarea afacerilor. Întâlnirea dintre antreprenori este facilitată de Elite Business Women, organizaţie fondată de Bianca Tudor cu scopul de a aduce împreună oameni de business, care să facă schimb de informaţii, cunoştinţe şi strategii. Înscrierile se efectuează pe e-mail, la adresa contact@elitewomen.org.

Într-un spaţiu în care fiecare business owner caută să-şi îndeplinească un deziderat, va fi prezent şi CEO-ul Camerei de Comerţ Româno-Britanice, Charles Crocker care timp de 25 de ani a reuşit să introducă business-uri din UK pe piaţa din România, ajutându-le să se dezvolte în mod eficient. Pe parcursul evenimentului, Charles Crocker va promova relaţiile de afaceri dintre cele două ţări, Marea Britanie şi România, având ca misiune dezvoltarea continuă a unei o reţele puternice de membri si parteneri.

Elite Networking Club este un eveniment organizat lunar, ce pune în valoare femeile-antreprenor, pe o piaţa unde masculinitatea este în deplin avantaj. Printre invitaţii acestei ediţii se numără Oana Stan, fondator al brand-ului Techir, gama românească de produse dermato-cosmetice ce are drept ingrediente active naturale resursele neexploatate şi valoroase oferite de lacul Techirghiol. Antreprenoarea îşi propune să revitalizeze legenda lacului Techirghiol, un amalgam de resurse bogate în ingrediente naturale.

Un alt invitat dornic să le împărtăşească participantelor secretele din experienţa sa de business este Ana Aioanei, fondatoare Annette Tea, cake & more. Inspirată de un vis care s-a conturat încă din studenţie, acela de a avea o cafenea sau un restaurant, Ana a reuşit să includă pasiunea pentru design interior, îmbinând ideea de a avea un spaţiu intim, elegant, plin de energie pozitivă cu voia bună şi preparate delicioase.

Bucuresti, 16.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *