metalshow

Eleganța masculină, la reducere de Black Friday la London Tailors

London Tailors este magazinul românesc construit pe conceptele made to measure și one stop shop prin care le oferă clienților șansa de a arăta ca un adevărat gentleman. Stilul personal al fiecăruia este valorificat printr-o colecție de haine și accesorii de o deosebită eleganță și rafinament.

Acum, la mijlocul lunii noiembrie, magazinul a pregătit o serie de surprize și reduceri pentru toți iubitorii stilului și vestimentației de bun gust.

London Tailors a pregătit un weekend dedicat Black Friday. Campania aduce prețuri mai mici cu până la 50% la o serie largă de produse din toate colecțiile. Promoțiile sunt valabile în perioada 18 – 20 noiembrie în reprezentanțele London Tailors și online pe site-ul magazinului.

Gama de produse pregătită pentru acest sezon cuprinde o selecție variată de articole vestimentare masculine de cea mai înaltă calitate, precum costume, cămăși, haine de iarnă, sacouri, încălțăminte și accesorii. Mai mult, pe site-ul LondonTailors.ro, clienții au la dispoziție un configurator unde își pot crea ei înșiși ținuta potrivită cel mai bine stilului propriu.

London Tailors a pornit cu o investiție de 250.000 de euro, fonduri proprii, și a ajuns în doar câțiva ani la o cifră de afaceri de peste patru milioane de lei și o echipă de 14 angajați. Investiția inițială a fost amortizată în doi ani de activitate. Pentru noul sezon din acest an, London Tailors estimează vânzări de 1,3 milioane de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *