free download 78 travel guides written by experts

Ele sunt cele 13 norocoase care vor lupta sa-i fure inima burlacului

Cel de-al treilea sezon al super show-ului “Burlacul” a luat startul în forţa aseară la Antena 1. Telespectatorii au avut ocazia să îl cunoască mai bine pe burlacul Vladimir Drăghia, dar şi pe cele 20 de pretendente ale sale. După un prim episod presărat deja cu intrigi şi momente tensionate, burlacul şi-a ales pretendentele, 13 la număr, alături de care va porni în captivantul joc al seducţiei. Iată care sunt cele 13 norocoase care au primit trandafirul!

Adelina Boie are 24 de ani, este din Baia Mare şi lucrează ca PR la un cazinou. Este o fire luptătoare, nebunatică şi foarte plină de viaţă. Are instinct de vânător, nu îi place să piardă şi este dispusă să lupte pentru a se face remarcată de burlac.

Cristina Claudia Retzler are 24 de ani şi un copil de 9 ani. Este din Sibiu şi este model, iar în trecut a colaborat cu Cătălin Botezatu în prezentările sale.

Iulia Rebegea are 22 de ani, este din Piatra Neamţ. Este balerină şi dansul este viaţa ei.

Georgiana Ştefan are 23 de ani, este din Bucureşti şi este studentă. Este o fire optimistă, amuzantă, persuasivă şi totodată impulsivă.

Irina Iuliana Drăghiea are 30 de ani, este din Turnu Severin şi este profesoară şi crainic tv. A participat în finala castingului Next Top Model II. Are o fetiţă de 8 ani, dintr-o căsnicie nereuşită.

Elena Ramona Bulgă are 23 de ani, este din Craiova şi este fotomodel. Elena este studentă la Facultatea de Drept şi a apărut la câteva emisiuni tv precum “Acces Direct” şi “Răi da buni”. Vrea să atragă atenţia cu orice chip.

Alexandra Cristea are 22 de ani, este din Bucureşti şi este animatoare. Este pasionată de dans, fotografie şi desen.

Cristina Kudor Bandi are 22 de ani, este din Târgu Mureş şi este studentă la Universitatea de Artă şi Design din Cluj.

Alexandra Pîrîianu are 21 de ani, este din Piteşti şi momentan este studentă. Îşi doreşte foarte mult o carieră în televiziune. Este pasionată de fotbal.

Maria Raluca Iacov are 20 de ani, este din Bucureşti şi este administrator la o firmă de construcţii. Este spontană, comunicativă şi atentă. A practicat tenis de câmp timp de 8 ani. Îi place foarte mult danseze.

Alexandra Popa are 22 de ani, este din Câmpia Turzii şi este contabilă. Se descrie ca fiind descurcăreaţă, puternică şi uşor vulcanică. Vrea stabilitate şi nu caută celebritate.

Andreea Loredana Zarian are 23 de ani, este din Bucureşti şi este juristă. Spune despre ea că este inteligentă, energică şi foarte ambiţioasă. Este pasionată de fotografie şi dans.

Andra Maria Nicolin are 25 de ani, este din Craiova şi este inginer hidrotehnic. Simte că are o conexiune cu Vladimir. Este idealistă, visătoare şi puternică. A făcut parte din artileria de blonde a lui Negru. Vrea să devină o nouă Oprah.

Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cele mai tari momente şi cele mai noi informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Bucuresti, 02.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *