free download 78 travel guides written by experts

Ei ii vor antrena pe concurentii X Factor la tabara de pregatire

Crina Mardare şi Tonkins Anderson scot factorul X din cei 260 de concurenţi

Au fost 600, au ramas 260. Este vorba despre concurentii carora juriul X Factor le-a spus da în prima etapa a show-ului, auditiile. Însă greul acum începe. Sâmbătă, telespectatorii vor putea urmări la Antena 1 evoluţia concurenţilor în tabăra de pregătire, momentul în care dintre cei buni, vor rămâne doar cei foarte buni. În cele trei zile de probe şi eliminări, concurenţii îi vor avea alături pe cei mai buni specialişti în materie de training vocal şi coregrafie. Crina Mardare şi Tonkins Anderson vor fi cei care îi vor îndruma pe concurenţii X Factor în tabăra de pregătire.

X Factor nu caută doar o voce bună, ci un artist complet. Tocmai pentru asta, probele din tabăra de pregătire testează nu doar vocea concurenţilor, ci şi aptitudinile lor în materie de dans. Pe parcursul celor trei zile de probe şi eliminări de la bootcamp, concurenţii vor avea de depăşit mai multe teste, nu înainte de a fi însă antrenaţi de cei mai buni specialişti. Crina Mardare şi Tonkins Anderson s-au alăturat echipei X Factor.

Paionată de muzică de la doar câţiva ani, cu studii solide şi, mai ales, cu o experinţă vastă, Crina Mardare are acum o şcoală de canto, fiind poate cel mai căutat profesor de specialitate din ţara noastră. Nu puţine sunt vedetele care au urmat cursurile şcolii ei, iar rândurile acestora sunt îngroşate de fete şi băieţi dornici să urmeze o carieră muzicală.

Prin “mâna” ei au trecut Monica Anghel, cea despre care Crina afirma într-un interviu că a fost chiar prima ei elevă, Geanina Corondan, Corina, Anna Lesko, CRBL, Pepe şi mulţi alţii.

Juriul trebuie să găsească acel concurent care are factorul x, sau, altfel spus, un artist complet. Pentru asta e nevoie de voce, charismă, prezenţă scenică, dezinvoltură. Pentru aceasta, Antena 1 le-a adus concurenţilor un renumit coregraf: Tonkins Andreson.

A venit apoi în România unde a devenit profesorul de coregrafie al celor mai buni artişti din showbiz-ul muzical de la noi: Morandi, Alex, Corina.

Alături de concurenţi, nu vor fi doar îndrumătorii sau juraţii, ci şi cei doi prezentatori. Răzvan şi Dani au devenit, cu timpul, cei mai buni prieteni ai concurenţilor. Ei le-au aflat prima oară poveştile, ei i-au încurajat sau consolat şi vor fi în continuare în preajma lor în lupta pentru marele premiu: 200.000 de euro, oferit de Orange.

X Factor a înregistrat audienţe record în întreaga lume, iar succesul la nivel internaţional s-a confirmat şi în România. Ratingul înregistrat la X Factor este în continuă creştere, emisiunea difuzată de Antena 1 sâmbătă seara impunându-se lider de audienţă atât la nivelul targetului comercial al Antenei 1 cât şi în rândul telespectatorilor din mediul urban.

Bucuresti, 13.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *