Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Educatie muzicala de nota 10 propusa de Radio Romania Cultural

Dupa succesul celor nouã ediţii, proiectul „Ora de educaţie muzicalã în licee” continuã joi, 26 aprilie 2012, de la ora 14.00, la Colegiul Tehnic de Poştă şi Telecomunicaţii „Gheorghe Airinei” din Bucureşti, sectorul 6, cu participarea muzicienelor de la Formaţiie Muzicale Radio: Claudia Munteanu – vioară şi Maria Amarinei-Oţeleanu – violoncel. Cele doua invitate sunt la a doua experienţă cu "Ora de educaţie muzicală" şi vor realiza, alãturi de jurnalistul Cristian Marica, 60 de minute de dialog interactiv şi argumentat cu 30 de elevi din clasele liceului.

Pe 26 aprilie, de la ora 14.00, la sediul Colegiului Tehnic de Poştă şi Telecomunicaţii „Gheorghe Airinei” din cartierul Drumul Taberei va avea loc, aşadar, a zecea ediţie a proiectului „Ora de educaţie muzicalã, una de nota… 10!

„Ora de educaţie muzicală” se adresează elevilor care nu studiază la liceele sau şcolile de profil. Este un dialog sincer şi deschis între realizatorii Radio Romania Cultural şi artiştii instrumentişti ai Formaţiilor Muzicale Radio. Proiectul doreşte să transmitã elevilor importanţa limbajului universalal muzicii, care promovează toleranţa, înţelegerea şi comunicarea între oameni.

El este produs bilunar, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Bucuresti, 23.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *