free download 78 travel guides written by experts

Editura Ramirez Books, impreuna cu Cara Dans, organizeaza un seminar/Q&A cu Monica Ramirez

autoarea cartii „Cum am slabit 70 kg mancand 6 mese/zi”

Vineri, 16.09.2011, orele 19:00, la sala Cara Dans din Grozavesti, str. Corvinilor, nr. 5, Bucuresti, Monica Ramirez povesteste cum a reusit sa slabeasca 70 de kg intr-un an si jumatate, urmand o dieta personalizata care in mod uimitor iti da voie sa mananci 6 mese pe zi, fara a renunta la alimentele preferate. Chiar inainte de a citi cartea, ai ocazia de a-i adresa autoarei intrebarile tale! Monica iti va clarifica toate nelamuririle legate de cum se slabeste eficient si sanatos.

Cum am slabit 70 kg mancand 6 mese/zi este o carte inspirata exclusiv dupa experienta ei personala si ne dezvaluie secretul prin care a reusit sa slabeasca 70 de kg fara a se infometa nici macar o zi. Acum doi ani, dupa al 4-lea copil, cântărea 125 kg. Acum are 55 kg si este instructor de Zumba Fitness la Cara Dans in Bucuresti. Dupa cum ne spune chiar ea in carte: "Nu e vorba de niciun miracol, ci numai de un gram de voinţă şi disciplină."

CUM AM SLABIT 70 KG MANCAND 6 MESE/ZI

Când este vorba despre slăbit, primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să uitaţi complet tot ceea ce ştiţi despre regimuri alimentare, carbohidraţi şi grăsimi, din moment ce toate aceste noţiuni nu sunt decât mituri care se schimbă de la an la an. Cu toţii am auzit toate teoriile posibile şi imposibile, de cele mai multe ori contradictorii, pe care le promovează mass-media. Ştiţi la ce ne referim… Mai întâi ne-au spus că cea mai importantă este mărimea porţiilor, apoi au decretat alimentaţia bazată sută la sută pe alimente degresate ca fiind răspunsul la aparenta epidemie de obezitate pe care o observăm în societatea noastră modernă. Când nici asta n-a mers, au trecut la dietele bazate pe reducerea caloriilor şi a carbohidraţilor. Adevărul este că mass-media îşi va schimba repertoriul ori de câte ori va dori să-şi mărească audienţa. Habar n-au de ce metode funcţionează sau nu când este vorba de slăbit. Cum altfel se poate explica subita şi frecventa lor schimbare de opinii şi sfaturi?

Ceea ce vă oferim nu este o dietă, ci mai mult un sistem de alimentaţie care vă va rezolva problemele de greutate într-un mod rapid şi sănătos. Chiar dacă veţi slăbi 5 kg în 10 zile, nu veţi experimenta deloc senzaţia de sfârşeală tipică a unei persoane care ţine regim de slăbire, pentru că veţi putea mânca pe săturate, 6 mese pe zi. Veţi putea să vă bucuraţi chiar şi de alimente care conţin grăsimi şi carbohidraţi. Probabil veţi râde strâmb când veţi citi aceste rânduri, poate vi se va părea incredibil, din moment ce este total opusul a ceea ce aţi învăţat de la dieteticieni, alte regimuri de slăbire, sau pur si simplu din experienţele personale. Cu toate acestea, este foarte simplu să înţelegeţi mecanismul acestui sistem de alimentaţie, şi anume manipularea caloriilor.

Despre MONICA RAMIREZ

Monica Ramirez a locuit timp de 12 ani în SUA. Crescându-şi acasă copiii, a scris 11 volume din care a publicat 7, tot în America, sub numele Monica Danețiu-Pană. Bucureşteancă, absolventă de coregrafie, acrobată, absolventă a Universității Belford din California cu o diplomă de Creative Writing, membră a EWA – Espionage Writers of America, și a Romanian Crime Writers Club, a debutat în România la editura Crime Scene cu Asasin La Feminin, primul volum tradus în limba română din seria de spionaj internațional/romance Alina Marinescu, publicat în America sub numele The Unwilling Assassin. În luna Septembrie 2010, editura Tritonic a lansat Cum am slăbit 70 kg mâncând 6 mese/zi, carte inspirată exclusiv după experiența ei personală. În luna Decembrie 2010, a apărut The Heiress’s Knight, o carte pentru copii în limba engleză pe care a scris-o pentru fiica ei cea mare. La editura Blue Ink Waters Press din America, i-au apărut volumele din seria de spionaj internațional/ romance Alina Marinescu, în ordinea care urmează: The Unwilling Assassin, Whispered Identities, Balance of Power, Hidden Rules și Love Thieves. Editura Boson Books i-a publicat cele două romane istorice de dragoste, Intimate Strangers Affair și Kit Black. Au mai apărut în România: Asasin la Feminin, volumul unu din seria Alina Marinescu – Crime Scene, Kit Black – Tritonic, Cum se scrie un best-seller – Tehnica americană de a transforma o idee într-un roman de succes – Tritonic, Traficantul de Umbre – Ramirez Books, ce va apărea în SUA sub numele Blackout. Autoarea mai are în curs de apariție la Ramirez Books romanul Seducția Apei și Balanța Puterii, volumul trei din seria Alina Marinescu. În prezent, Monica are în lucru ultimul volum din seria Alina Marinescu.

Bucuresti, 15.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *