free download 78 travel guides written by experts

Editura Cartier si blogul lui Alexandru Vakulovski prezinta:

Avanpremiera editoriala – Povestile lui Tom Degetel, istorisite in intreaga lume, Inconjurul lumii cu o poveste, de Fabienne Morel si Gilles Bizouerne, cu ilustratii de Emilie Harel

Cititi, incepind de astazi 22 septembrie, pe blogul lui Alexandru Vakulovski Povestile lui Tom Degetel, istorisite in intreaga lume, Inconjurul lumii cu o poveste, de Fabienne Morel si Gilles Bizouerne, cu ilustratii de Emilie Harel. Povestile lui Tom Degetel, istorisite in intreaga lume, Inconjurul lumii cu o poveste, de Fabienne Morel si Gilles Bizouerne, cu ilustratii de Émilie Harel, Traducere de Ioana Danaila, Editura Cartier, Colectia „Codobelc", 2008.

Coperta.jpgFabienne Morel, initial ghid-conferentiar, apoi  invatatoare, a lucrat in domeniul editurii, inainte de a deveni autoare de povesti. Impreuna cu Deborah Di Gilio, face parte din  malitiosul duo «Ulei de masline si unt sarat». Este co-autor al lucrarii «Ce este patrimoniul?», aparuta in seria Arts a editurii Autrement Junior, si coordonatoarea colectiei «inconjurul lumii intr-o poveste».

//www.huiledolivebeurresale.eu

Gilles Bizouerne  este autor de basme si s-a dedicat povestilor dupa ce a calatorit mult. A fost laureat al societatii Fondation de France in 2000 si finalist al Jocurilor Francofoniei in 2005. In prezent, preda basmul la Conservatorul din Paris. Recita povesti spectatorilor de toate vârstele, singur sau cu acompaniament muzical.

Émilie Harel – este ilustratoare. Licentiata a Scolii Superioare de de Arte Decorative din Strasbourg in 2005, ea lucreaza in prezent pentru presa si edituri. Ii puteti regasi universul sau copilaresc in revista Astrapi chez Bayard Presse jeunesse, dar si in pubicatiile editiei Larousse, Syros si mai ales Glénat. A ilustrat Povestile lui Tom Degetel istorisite in intreaga lume (Syros, 2007), si a participat cu ilustratii la volumele colective Mon premier Larousse des Comment c’est fait? (Larousse, 2007), Les chevaliers en 200 questions (Larousse, 2007), Mon Grand Larousse des Monstres et Dragons (Larousse, 2006), Recettes pour maladroits et débutants (GINKO, 2006).

Bucuresti, 22.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *