free download 78 travel guides written by experts

S-a lansat un nou post de radio online: ProFM Reggae

Muzica reggae este acum online pe www.profm.ro: ProFM Reggae!

Bob Marley & The Wailers, Lee Scratch Perry, Inner Circle, Diana King, Patrice, Aswad, Jimmy Cliff sunt doar cativa dintre artistii care pot fi ascultati la cel mai nou radio online marca ProFM. Astfel, ritmurile jamaicane vor curge catre ascultatori oferind un mediu relaxant… ca pe taramuri rastafariene, zi de zi, fara pauze, fara spoturi publicitare! Cristian Pascu, managerul de programe ProFM Reggae, este cel care va aduce in fiecare moment al zilei cate un gram de iubire, libertate si pace, tuturor celor care se regasesc pe ritmuri lente insotite de mesaje profunde.
“ProFM Reggae este un radio pentru cei care s-au saturat de aglomeratie, de problemele cotidiene si de stres. Ascultatorii au parte de o oaza de relaxare pe un tempo original, lent si pacifist. ProFM Reggae este un radio plin de optimism, gratie ritmurilor jamaicane si tematicii versurilor: iubirea, credinta, relatiile, saracia, nedreptatea si alte probleme sociale” ne asigura Cristian Pascu.

ProFM a demarat anul acesta un proiect prin care doreste sa satisfaca toate gusturile muzicale. Astfel, pe www.profm.ro se poate asculta dance, alternative, R&B sau hip hop, cantece de dragoste sau muzica clasica, muzica anilor ’90, reggae etc.,  pentru ca fiecare gen in parte are un radio al lui!
Startul a fost dat de ProFM Dance, care poate fi ascultat online pe profm.ro dar si pe 89.5 FM, in Bucuresti. Au urmat ProFM Alternative si ProFM Black, ProFM Love, ProFM Classic, ProFM ‘90s iar acum a intrat in retea ProFM Reggae. 

Dancin` and livin` it on the finest jamaican sound! Ya be listening to da sounds of freedom only on ProFm Reggae!

Bucuresti, 22.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *