free download 78 travel guides written by experts

Editii speciale in spirit american la 3 ani de The Money Channel

Televiziunea de business The Money Channel sarbatoreste 3 ani de existenta printr-o serie de editii speciale care se vor desfasura pe parcursul intregii saptamani 27 aprilie- 2 mai.

Astfel, luni, marti si miercuri, telespectatorii sai vor afla care este viitorul in viziunea unor lideri ai industriei americane de software, in trei editii speciale Market Briefing, difuzate in direct de la Baltimore. Daniel Apostol, realizatorul emisiunii, va discuta despre inovatie si excelenta cu reprezentanti ai unor companii romanesti care au succes pe piata americana si reprezentanti ai unor companii americane care si-au gasit parteneri in industria romaneasca de IT. Editiile speciale Market Briefing din Statele Unite se vor transmite incepand cu ora 19:15.

Joi si vineri, The Money Channel isi invita telespectatorii sa ia pulsul bursei din New York si sa stea de vorba cu oameni de afaceri romani si americani, alaturi de Marius Dan, Daniel Apostol si Sorin Freciu. Joi, 30 aprilie, The Money Channel va trasmite de la New York Stock Exchange, iar vineri, 1 Mai, Marius Dan si Daniel Apostol vor pune “Lumea in miscare” printr-o editie live a emisiunii, in duplex Bucuresti –New York, incepand cu 19:15.

 
The Money Channel va marca cei trei ani de transmisiuni printr-o serie de momente speciale difuzate pe parcursul intregii zile si reunite sub conceptul “1 Mai Bun!: imagini retrospective, materiale inedite si interviuri neconventionale. Ziua se va incheia cu concertul live al trupei Chicago, difuzat de la ora  23:00.

Bucuresti, 27.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *