free download 78 travel guides written by experts

Ediţia 2009 a concursului Impreuna pentru natura! la TVR1

Sâmbătă, 11 iulie, de la ora 10.40, va fi transmisă prima ediţie a programului Împreună pentru natură!, reflectând concursul cu acelaşi nume.

„Împreună pentru natură", proiect iniţiat de Asociaţia Ecosophia, este cel mai complex program de educaţie ecologică pentru copii din România şi se desfăşoară în fiecare an sub patronajul Ministerului Mediului şi în coproducţie cu Televiziunea Română.

Aşadar, în fiecare sâmbătă, în studioul 3 al TVR se va deschide poarta magică spre lumea spiritelor pădurii. Căpcăunul cel rău, născut din gândurile rele ale oamenilor faţă de natură, poate fi îmblânzit numai gândind frumos şi ocrotind natura, aşa că Zâna Pădurii, ajutată de spiriduşii Poloboc şi Încurcă-Lume îi aşteaptă pe toţi copiii din ţară să dea o mână de ajutor la salvarea pădurilor, a florilor, a păsărilor şi animalelor. Spiriduşii au pregătit pentru copii, cel mai interesant joc interactiv, unde fiecare întrebare la care răspund corect, în direct, le aduce un premiu. Cei care vor răspunde corect la toate întrebările au şansa să participe la etapa naţională a concursului „Împreună pentru natură", alături de echipele de copii ce vor reprezenta cele şapte ecoregiuni ale ţării.

Învăţând cât mai multe despre ariile protejate şi ocrotirea naturii, cei mici vor asculta ruga Zânei Pădurii şi îl vor învinge pe Căpcăunul născut din gândurile şi faptele rele ale oamenilor faţă de natură.

Mai multe informaţii despre ediţia din acest an a concursului „Împreună pentru natură" puteţi găsi la adresa : www.ecosophia.ro.

Bucuresti, 10.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *