free download 78 travel guides written by experts

Edata reia seminariile dedicate sectorului public

In data de 27 mai 2009 Edata va organiza la hotel Marriott, salon AB un al doilea seminar dedicat institutiilor publice centrale si locale, cu tema “Solutii pentru managementul conformitatii in administratia publica”. Evenimentul va reuni peste 120 de participanti, reprezentanti ai tuturor ministerelor, ai agentiilor nationale, directiilor generale ale finantelor publice judetene, consiliilor judetene si primariilor de municipiu.

Prin acest seminar, Edata isi propune sa vina in intampinarea autoritatilor publice, oferindu-le posibilitatea de a se alinia la reglementarile interne si standardele internationale prin prezentarea celor mai bune practici in domeniu.

Vor fi prezentate proiecte de succes care au dus la cresterea performantelor globale ale entitatilor publice si asigurarea conformitatii acestora in raport cu standardele internationale si legislatia interna, inclusiv Ordinul Ministrului Finantelor nr. 946/2005, pentru aprobarea Codului controlului intern.

In cadrul seminarului, Metastorm, companie cu referinte de exceptie in administratia publica internationala, va sustine studii de caz din sectorul public european si cel american, bazate pe tehnologii de management al proceselor de lucru.

In cadrul evenimentului, Edata va anunta lansarea oficiala pe piata romaneasca a unei aplicatii software pentru monitorizarea proiectelor – APERTIX, precum si a unei solutii dedicate managementului executiei bugetare – PLENARY. Solutiile software amintite vin sa asigure conformitatea autoritatilor publice in raport cu OMF 946/2005, respectiv Standardele 8-Planificarea, 9-Coordonarea, 10-Monitorizarea performantelor si 21-Continuitatea activitatii.

In incheierea seminarului, PMI Romania va sustine o prezentare cu privire la gestionarea riscurilor in raport cu Standardul 11- Managementul riscului din Ordinul mai sus amintit.

Intregul seminar va fi transmis live via internet la adresa web: www.agora.ro/online.

Bucuresti, 27.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *