free download 78 travel guides written by experts

Echipa Visuri la cheie a îndeplinit visul unui tată de a le oferi copiilor săi un viitor mai bun

Visul familiei Gheorghe a devenit ieri realitate cu ajutorul echipei Visuri la cheie! Irinel și cei patru băieți ai săi vor începe de acum o viață nouă, într-o locuință superbă, complet mobilată și utilată, plină de bucurie, culoare și lumină, care reflectă perfect dorințele și pasiunile lor.

A treia ediție a sezonului patru Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 12.5 puncte de rating și 34% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de peste două ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.6 puncte de rating și 15.3% share.

echipa Visuri la cheie si familia Gheorghe

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 2 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:51, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste 2.4 milioane de români.

O locuință superbă și un destin schimbat

Familia Gheorghe din localitatea Periș, județul Ilfov, a primit miercuri vizita echipei Visuri la cheie. Cu lacrimi în ochi și plini de emoție, Irinel, cei patru băieți și bunica lor i-au întâmpinat pe Dragoș Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi și le-au povestit despre viața plină de greutăți pe care o au, dar și despre idealurile și pasiunile lor. Spre surprinderea echipei, în momentul în care membrii familiei au fost întrebați ce ar vrea să păstreze din vechea casă, aceștia au răspuns că vor să arunce totul, să lase amintirile urâte în trecut și să înceapă o viață nouă, de la zero.

Timp de două săptămâni, cât au durat renovarea și construirea locuinței, Irinel și copiii săi au plecat într-o vacanță de neuitat la mare și au avut parte de surprize care i-au lăsat fără cuvinte. Băieții l-au cunoscut aseară pe artistul lor preferat, Smiley, au mers împreună la HaHaHa Production, unde s-au întâlnit cu alți cânătreți din echipa antrenorului de la Vocea României, și au organizat rapid o competiție de kendama. Băieții și-au demonstrat îndemânarea, iar concursul a fost câștigat de ei, fiind aplaudați de artiștii HaHaHa.

După tot acest timp, familia Gheorghe s-a întors la Periș și a descoperit o casă de vis, cu spații generoase foarte bine organizate, cu multă lumină și plină de energia dată de plantele care se regăsesc în întreaga locuință. Toate încăperile sunt aerisite și reflectă dorințele lui Irinel și ale băieților, dar și bucuria de a începe o viață nouă. Adela, Alina și Omid au realizat atât arhitectura casei, cât și interiorul în stil scandinav, cu accente de culoare și decorațiuni realizate de ei, care completează perfect întreaga idee a locuinței.

Miercurea viitoare, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va îndeplini un nou vis, cel al familiei Costache din București, și va realiza o transformare spectaculoasă a căminului acesteia.

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *