free download 78 travel guides written by experts

Echipa Next Top Model – aprobare speciala pentru filmare in Turcia

Shooting inedit în Pamukkale, într-o zonă închisă publicului larg

Echipa Next Top Model a poposit pe meleaguri turceşti în cel de-al şaptelea episod al incendiarului show. Frumoasele domnişoare sunt protagonistele unei şedinţe foto de senzaţie, în superbul Pamukkale, într-o zonă ocrotită prin lege şi închisă publicului larg. Turiştii nu-şi pot lua ochii de la superbele zeiţe, apărute ca din neant în celebrele marmite turceşti. Cum s-au descurcat concurentele în faţa noii provocări, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări joi, 27 octombrie, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Pentru cel de-al şaptelea episod al incendiarului show Next Top Model by Cătălin Botezatu, echipa a poposit tocmai în vestitul Pamukkale, în traducere liberă Castelul de Bumbac, într-o zonă absolut fascinantă, cu un relief spectaculos, aparent tomnatic, deşi apa termală atinge pe alocuri şi 50 de grade. O zi cu totul şi cu totul specială, întrucât echipa de filmare a obţinut acordul pentru a pătrunde într-o zonă protejată prin lege şi închisă publicului larg.

Trezite de la 3 dimineaţa, încă buimăcite de somn, fetele se prezintă agale în recepţia hotelului. Urmează o zi plină şi deosebit de grea, asta e tot ce ştiu. “Bună fetelor. V-am spus că va fi o zi grea, o zi în care se vor întâmpla multe lucruri frumoase, o zi plină de realizări, în acest loc superb, împrejmuit de situri arheologice şi vestigii romane şi bizantine” le-a explicat designerul protagonistelor show-ului.

Impresionată de farmecul locului, echipa Next Top Model a încercat din răsputeri să obţină aprobarea de a filma într-un spaţiu protejat şi iată că acest lucru s-a şi întâmplat. Oamenii acestui loc credeau în Zeus şi, mai presus de toate, în zeiţa Leto, drept pentru care în această zonă capul familiei era femeia. Tocmai această atitudine de supremaţie, de forţă, vrea Cătălin să o surprindă de la frumoasele concurente în fotografie. Fetele îşi primesc încântate costumaţiile – o superbă colecţie de costume de baie metalizate, marca Botezatu.

Cele zece frumoase românce fac senzaţie printre turişti, care le fotografiază la fiecare pas. Cea mai spectaculoasă imagine, suprinsă de la depărtare de fotograful Ciprian Strugariu a fost o poză panoramică cu toate cele zece zeiţe, fiecare scăldându-se într-o altă marmită. Cum s-au descurcat concurentele în faţa noii provocări, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări joi, 27 octombrie, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Bucuresti, 26.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *