free download 78 travel guides written by experts

Echipa nationala masculina de 3×3 s-a calificat in semifinalele Campionatelor Europene de 3×3

Naționala masculinã de baschet 3×3 s-a calificat astãzi în semifinalele Campionatelor Europene de 3×3 dupã ce a învins Belgia în sferturi cu scorul de 21 – 15. Echipa formatã din Angel Santana, Bogdan Popescu, Cãtãlin Vlaicu și Ștefan Vasile a condus, încã din primele minute, adversara, finalizând cu victoria un meci strâns.

Echipa naționalã femininã de baschet 3×3 a fost învinsã de Rusia cu scorul de 21 -15, ratând astfel calificarea în semifinale. Componența echipei feminine este: Gabriela Mãrginean, Anca Șipoș, Alina Crãciun și Andra Haas.

Semifinalele și finalele Campionatelor Europene de 3×3 se vor juca duminicã, 7 septembrie, începând cu ora 16:00 pe terenurile din Piața Universitãții.

Acest eveniment este organizat cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București, Primăriei Municipiului București, PROEDUS, Universității Politehnica.

Parteneri: Atenție, Banca Transilvania, Blue Air, Borsec, Ciuc Radler, Farmec, Fratelli, Hotel Intercontinental, M-Pesa Vodafone, Restart, Ulker, Xerox, Zepter și Digi Sport.

Parteneri media: 24Fun, Adevărul Holding, Euromedia, Kiss FM, Prima TV, ProSport, Zile și Nopți.

Bucuresti, 07.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *