free download 78 travel guides written by experts

ECDL ROMANIA continua proiectul “5Licee 5Muzee”

Odata cu inceperea noului an scolar, cei 250 de elevi ai liceelor bucurestene ce participa la programul “5Licee 5Muzee” isi reincep vizitele la cele 5 muzee implicate si pot sa isi completeze in continuare chestionarele online pentru a castiga competitia de cultura generala.

ECDL ROMANIA impreuna cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Primaria Municipiului Bucuresti au initiat proiectul “5 Licee 5 Muzee”, un program educational dedicat elevilor de liceu, prin care se doreste incurajarea participarii tinerilor la manifestari culturale prin declansarea unei serii de vizite  la cateva muzee din Bucuresti si generarea unui concurs intre 5 licee din capitala.
Proiectul se desfasoara pe o perioada de 9 luni: 01.03. 2008 – 30.11.2008, urmand ca in noiembrie sa se finalizeze proiectul cu premierea celor care au raspuns corect la cele mai multe intrebari de cultura generala dupa fiecare vizita.

Sunt  implicati 250 de elevi din clasele 9-10 din 5 licee din Bucuresti:
Scoala Comerciala Superioara “Nicolae Kretzulescu”
Colegiul National “Mihai Viteazu”
Liceul Teoretic “Grigore Moisil”
Colegiul National “Sfantul Sava”
Colegiul Tehnic de Posta si Telecomunicatii “ Gheorghe Airinei”

Cele 5 muzee care au avut amabilitatea sa raspunda invitatiei noastre de a participa la proiect sunt:
Muzeul National de Arta
Muzeul de Istorie al Municipiului Bucuresti
Muzeul Tehnic Prof. Ing. Dimitrie Leonida
Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa”
Muzeul National Militar “Regele Ferdinand I”

Cei 250 de tineri care viziteaza gratuit 5 muzee din Bucuresti pot acum intra pe site-ul ECDL ROMANIA (www.ecdl.org.ro) pentru a completa chestionarele de cultura generala ce fac obiectul concursului “5 Licee 5 Muzee”. De asemenea pot obtine informatii legate de program direct de la coordonatorii proiectului accesand topicul special dedicat competitiei de pe forumul ECDL ROMANIA (//www.ecdl.org.ro/ecdlforum). 

Vizitele vor continua in lunile septembrie si octombrie, proiectul incheindu-se cu premierea elevilor care isi vor demonstra cel mai bine cunostintele generale acumulate in urma vizitelor la muzee.
    
Detalii la zi despre evolutia proiectului gasiti pe forumul ECDL ROMANIA la aceasta adresa.

Bucuresti, 22.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *