metalshow

O sansa pentru viitorul copiilor defavorizati

INVITAŢIE

International House, una dintre cele mai prestigioase instituţii educaţionale din Marea Britanie cu sediul la Londra, creatoarea standardelor predării limbii engleze la nivel mondial şi organizaţia SOS Satele Copiilor demarează un program de sprijinire a copiilor defavorizaţi din Bucureşti, pentru dezvoltarea capacităţii de comunicare a acestora – abilitate esenţială pentru a reuşi în viaţă. Programul se bucură de sprijinul direct al Excelenţei Sale, domnul Robin Barnett, ambasadorul Marii Britanii în România şi al domnului Jonathan Scheele, fostul Şef al Delegaţiei Comisiei Europene în România.

Avem deosebita plăcere de a vă invita la întâlnirea cu mass-media care marchează lansarea programului, ce va avea loc marţi, 23 septembrie 2008, începând cu ora 10:30, la Hotelul Athenee Palace Hilton din Bucureşti, Sala George Enescu, etajul 1.

Domnul Michael Noonan, Preşedinte al International House Trust London şi doamna Lucreţia Moldoveanu, Director Executiv SOS Satele Copiilor, vă vor prezenta modul de desfăşurare a programului şi beneficiile pentru copiii care vor fi incluşi în acest proiect.

În speranţa că ne veţi onora cu prezenţa dumneavoastră,

Cu mulţumiri,

Mihai Laurenţiu Gânj,
Managing Director International House Bucharest

Inspector şi membru în Management Board
International House World Organisation, London

RSVP:

Cristiana Ionescu 0744326236

Bucuresti, 22.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *