Kinodiseea

E timpul să dăruim, din nou, copilăria….

Dragi prieteni, dragi părinți, dragi copii,
Asociația Edulier a demarat, pentru al 7-lea an consecutiv, campania umanitară Să dăruim copilăria.

Mesajul pe care îl are pentru noi toți, fondatorul Edulier, Cristiana Ionescu:
V-am mai povestit cât de urâtă e sărăcia! Foamea este ceva ce nu poate fi descris! Eu o cunosc, ne-am întâlnit în copilărie! Nici un copil nu ar trebui să simtă foamea, urâțenia ei, neputința, răul acela care vine din lipsa de hrană, mâncatul compulsiv, atunci când este ceva pe masă! Știu copii care, deși o duceau bine de peste 5 ani, aveau obiceiul de-a ascunde coji de pâine sub perne, în pat! Înțelegeți, acum, de ce vă rog să opriți risipa? Ce aruncați pe 19 aprilie, poate deveni până în 14 aprilie, o minune pentru un copil sărac! Nu cred că trebuie să judecăm sau să așteptăm minuni din altă parte! Împreună, putem schimba ceva în viața lor! Poți face un copil fericit, de Paște, oferind dulciuri, alimente, hăinuțe, jucării!? Sau donații? Vă mulțumesc mult!


Ne propunem să oferim celor 1000 de copii din Corbeanca, Periș, Bălteni, Buriaș, Brătulești, Balotești, Otopeni(Ilfov), Ciocănari (Dâmbovița), Ograda(județul Ialomița), București, Daia (județul Giurgiu), Liveni( Botoșani) sprijiniți de noi, o primăvară plină de zâmbete, culoare și magie, un dar care să-i bucure și să le schimbe, măcar pentru o zi, chipul.

Căutăm prieteni inimoși și generoși, care să ne fie alături în acest demers.

Te așteptăm să dăruim, împreună, copilăria unui micuț dintr-o familie săracă!

Poți face un gest mic, pentru un zâmbet mare!

Vrei să ni te alături?
1. Inscrie-te ca Iepuraș/prieten al copiilor aici  https://bit.ly/1UgSFtZ
2. Spune prietenilor și colegilor despre campanie, roagă-i să ni se alăture.
3. Dacă alegi să ajuți cu donații în produse, poți alege: -o jucărie nouă //ceva dulce și bun //imbrăcăminte și încălțăminte nouă //alimente //rechizite
4. Donează! Cu 55 de lei facem un copil fericit, de Paște. Donațiile merg în contul Asociatiei Edulier, CIF 22580154 // COD IBAN RO85BACX0000001000188000, deschis la Unicredit Magheru, menționând Să daruim copilaria

După ce ai implinit misiunea ta de Iepuraș care dăruiește copilăria, poți cunoaște copiii la una din serbările noastre din 11-14 aprilie 2017, din Teleorman,  Corbeanca, Periș, Daia.

Avem nevoie de tine până cel mai târziu 10 aprilie 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *