free download 78 travel guides written by experts

E! dezvaluie cele mai hot trenduri in moda, frumusete si lifestyle in seria „The Fabulist”

În fiecare luni, la ora 22:00, numai la E!

Luni, 19 mai, în episodul 8, fotograful Nigel Barker, vedeta TV Jeannie Mai și faimosul chef Rocco DiSpirito, vorbesc despre diete și forme feminine

Nu pierdeți luni, 19 mai, de la ora 22:00, ultimul episod din sezonul 1 emisiunii săptămânale The Fabulist – o jumătate de oră de cultură pop de neratat pentru orice fashionistă!

Avându-le gazde pe regina culturii pop, Kristin Cavallari, şi pe tânăra creatoare de modă şi concurentă a emisunii  Fashion Star, Orly Shani, show-ul The Fabulist reunește săptămânal o serie de specialişti care ştiu bine să ia pulsul trend-urilor mondiale din modă, frumuseţe şi lifestyle. Cu ajutorul editorilor de stil ai eonline.com şi al experţilor de lifestyle care caută, găsesc şi anticipează ce e pe val acum şi ce va fi la modă mâine, gazdele prezintă toate trendurile pe care trebuie să le ştiţi chiar acum. Prezentatoarele şi invitaţii lor amuzanţi şi plini de comentarii interesante adună informaţii exclusive în studioul The Fabulist din New York şi poată discuţii animate. De la mâncare la modă, de la designul interior la cel de pe podiumurile de modă, exploziva emisiune The Fabulist știe tot ce trebuie să ştiţi şi voi.

Sezonul 1 din The Fabulist se încheie luni, 19 mai, ultimul episod fiind difuzat de la ora 22:00 numai la E! Alături de gazda emisiunii, Orly Shani, se vor afla în studio chef-ul Rocco DiSpirito, fotograful Nigel Barker și prezentatoarea TV Jeannie Mai. De la mâncare la modă, de la designul interior la cel de pe podiumurile de modă, exploziva emisiune The Fabulist știe tot ce trebuie să ştiţi şi voi.

Urmăriți, așadar, ultimul episod din sezonul 1 al emisiunii de lifestyle The Fabulist luni, 19 mai, de la ora 22:00, numai la E!

Bucuresti, 12.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *