free download 78 travel guides written by experts

Duminica in “D Paparazzi” – vedete autohtone, la cumparaturi in magazine second-hand

Duminica, 30 iunie, incepand cu ora 19.45, Adelina Pestritu va asteapta la o noua editie “D Paparazzi”. Echipa emisiunii a pregatit o multime de subiecte incediare.

In ciuda ideilor cum ca ar fi rusinos sau deloc igienic sa iti cumperi haine second-hand, printre cumparatorii de astfel de articole vestimentare se afla si vedete autohtone. “Se gasesc foarte multe lucruri faine si ieftine intr-un magazine second-hand. Nu am nicio problema daca au fost purtate o data sau deloc”, a marturisit Alexandra Ungureanu. Andreea Esca, Delia Matache, Sore, sunt doar cateva dintre vedetele care ne-au surprins cu preferintele lor. Raspunsurile lor le puteti afla duminica, de la 19.45, in emisiunea “D Paparazzi”.

#Haine din generatie in generatie

Prezenta la un eveniment monden din Capitala, Andreea Esca a dezvaluit pentru reporterii “D Paparazzi” ca in perioada liceului purta rochiile mamei sale:” Am foarte multe rochii de ale mamei mele pe care le-am purtat in perioada liceului. Le mai pastrez si acum. Poate intr-o zi le voi modifica astfel incat sa le poata purta si fiica mea, Alessia”.

Nu ratati duminica, 30 iunie, incepand cu ora 19.45, show-ul monden “D Paparazzi” prezentat de Adelina Pestritu, la Kanal D.

Bucuresti, 28.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *