metalshow

Duminica, de la 21:30, se alege castigatorul “KIDSing”

Gabriel Cotabita: “Nu m-am facut de ras, dar nici nu am cantat asa bine…”

Marea Finala “KIDSing” se apropie cu pasi repezi. Mai sunt doar doua zile pana cand dintre cei sase copii talentati, care au cucerit Juriul si publicul cu vocile lor, se va alege marele castigator.

Gabriel Cotabita s-a declarat incantat de prestatia din Gale a finalistilor si la “KIDSing” si are incredere ca fiecare dintre cei sase reprezinta o mare speranta pentru muzica romaneasca.

“Sunteti niste copii minunati, urmarea unei treceri de 25 de ani peste breasla asta muzicala si sper ca voi sa faceti acea schimbare de care este atat de multa nevoie in muzica romaneasca”, li s-a adresat cel mai dur jurat dela KIdSing celor sase finalisti.

Pe cei care nu au ajuns in Gale si apoi in Finala, Gabriel Cotabita ii incurajeaza cu un exemplu personal: “Cand am cantat prima oara pe o scena, nu m-am facut de ras, dar nici nu am cantat asa bine cum o facea colegul meu, cu care faceam duet. El era vocea principala, eu vocea a doua. El a ajuns medic, eu am ajuns ce am ajuns… Vreau sa spun ca pentru a razbi in muzica, e nevoie de perseverenta, vocatie, si trebuie ca publicul sa te accepte. Pentru ca tu poti sa iti doresti foarte mult, dar sa nu-ti iasa. Sa nu ai acel ceva pentru care cineva sa vrea sa iti cumpere biletul. Si acel ceva nu poate fi cuantificat de niciun juriu de specialitate”.

Emotiile sunt uriase pentru cei sase finalisti “KIDSing”– Francesca Nicolescu, Letitia Roman, Daria Crisan, Tatiana Stefan, Catalin Turbatu si Raul Eregep – dar si pentru parintii lor.

Castigatorul “KIDSing” va fi decis duminica seara de numarul voturilor primite din partea publicului, prin SMS, la numarul 1261. Votarea concurentilor va putea incepe dupa ce Dan Bordeianu, pezentatorul show-ului, va da semnalul “Start vot!”, in emisiune, dupa prestatiile celor sase finalisti. Pentru a vota concurentul preferat, telespectatorii vor putea trimite SMS la 1261 cu numele acestuia – Raul, Francesca, Letitia, Daria, Tatiana sau Catalin.

Nu ratati duminica, 23 noimebrie, de la ora 21:30, finala “KIDSing”, si votati concurentul preferat!

Bucuresti, 21.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *