free download 78 travel guides written by experts

Dulce de Leche Cupcake si Latte acum si la Cinnabon Romania

Aviz iubitorilor de caramel: Dulce de Leche Cupcake si Latte, de joi in brutariile Cinnabon din Bucuresti si Constanta

Dulce de Leche cupcake si Dulce de Leche Latte sunt noile produse pe care Cinnabon le aduce in Romania pentru iubitorii deserturilor fine, gustoase si aromate.

Incepand 8 noiembrie, clientii Cinnabon pot alege noile produse avand la indemana o oferta irezistibila: 12,9 lei meniu!

Dulce de Leche Cupcakes sunt facute dintr-un aluat dulce si pufos de vanilie si sunt umplute cu un strat generos de caramel. Rafinamentul cupcakes-urilor insiropate in caramel, dulci si, in acelasi timp, cremoase, ofera clientilor Cinnabon un desert de neuitat in orice moment al zilei.

Atat Dulce de Leche Cupcake, cat si Dulce de Leche Latte sunt preparate dupa o reteta speciala, popularitatea produselor datorandu-se ingredientului principal, topping-ul Dulce de Leche originar din America Latina.

In brutariile Cinnabon din Romania, clientii pot alege dintr-o gama variata de produse printre care: rulouri clasice cu scortisoara, rulouri Pecanbon cu nuci pecan si caramel, Chocobon, Cinnabon Stix, Cinnabon Bites, Miez dulce, Cupcakes. Pe langa aceste prajituri, acestia au la dispozitie si o serie de bauturi specifice brandului – MochaLatta Chill, Chillattas, precum si bauturi calde precum espresso, caffe latte, capuciono, ciocolata calda.

Bucuresti, 22.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *