free download 78 travel guides written by experts

Cele mai tari noutăți despre artiștii tăi preferați sunt pe CokeStream

Te-ai întrebat vreodată cât timp ți-ar lua să asculți toate piesele din lume? Ca orice om obișnuit, probabil că nu, dar stai chill: am căutat noi pe Google pentru tine. Primele rezultate arată că dacă dai play chiar acum la toate piesele de pe net, cu puțin noroc, o să-ți termini playlistul undeva peste… woohoo, 1200 de ani. Și asta fără să luăm în calcul că la fiecare două minute, undeva pe glob, cineva compune o piesă underground și nou-nouță.

De un an încoace, adunăm cele mai cool insight-uri despre industria muzicală și descoperim sound-uri noi pe Coke-Stream.com. Scriem în fiecare zi despre cum și-au construit cariera cei mai populari artiști ai momentului, te ducem behind the scenes la cele mai tari evenimente muzicale, stăm de vorbă cu vedete și îți povestim despre cele mai funky trenduri de pe YouTube, de la Gangnam Style, Happy și twerking încoace. Până acum, am strâns peste 480.000 de vizitatori unici și, pentru toate astea, în 2016 am câștigat premiul pentru Best Publishing Platform la Webstock!

În total, am creat peste 200 de articole și 70 de video-uri cu content original, alături de cei mai hot artiști și influenceri români. Feli, Jazzy Jo, Don Baxter, Alina Eremia, Mikey Hash, Noaptea Tarziu şi Coţofană (de la Poliţia Muzicii) sunt doar câțiva dintre cei care au fost invitați în vlog-ul nostru dedicat- „Bobiceag și duba de artiști” – care a strâns peste 6.798.485 de minute de vizionare!

Pauză, pauză, pauză. Știi cine e Bobiceag, nu?
Stai să-ți facem cunoștință: Bobi e un fel de verișor român al lui Sid Vicious, e toboșar în trupa the dAdA și a găsit sub un pod o dubiță hippie abandonată, care n-a mai fost pornită de la Woodstock. Împreună am transformat-o în cea mai cool mașinuță din țară, cu care i-am plimbat pe toți prietenii noștri din industrie și astă vară am fost și la Untold! Dacă vrei să afli cum a încercat s-o ducă pe Ruby în Thassos, cum a primit un Shurubel de ajutor sau coaching motivațional de la Pacha Man, intră pe coke-stream.com și descoperă în fiecare săptămână episoade cu content fresh! Sau, mai simplu, dă-i cu play mai jos:

Și, dacă nu simți deja primele furnicături și simptome de FOMO, îți mai zicem că episoadele lui Bobiceag au peste 4 milioane de view-uri pe canalul nostru de Youtube și peste 1 milion pe canale partenere… în 4 doar luni – ceea ce înseamnă că au ajuns la 80% din adolescenții care stau pe net în România! Clap, clap, bine, Bobiceag!

TLDR: hai pe coke-stream.com să vezi mai bine care-i treaba!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *